Повезане локације и везе

уторак, 7. октобар 2014.

Ционистичке хорде подљуди силују Србију

http://www.vaseljenska.com/vesti/ovo-je-darko-kostic-koji-je-silovao-pa-motikom-ubio-cetrnaestogodisnju-ivanu-podrascic/





По ко зна који пут цигани силују и убијају Србкиње и Србе ,а да То Нико не Помиње, а када Србин само увреди циганина, настане драма! То Је као да Нас, Србе, Мрзи власт, свака која је била до сада!!! Уместо азилантских и ромских насеља, могли Смо да помогнемо Србским Породицама са Пуно чланова у Породици!!! Па зар у Србији не влада Бела Куга, Требају Нам деца, Срби који ће наследити Нашу Крв!!!

Зар вам није жао, колико сами себи, као Нација, зла наносимо, Сами Себи Смо Највећи Непријатељи? Само Национално и Социјално освешћење нам треба!!!
Наше је је да пишемо и радимо све што можемо и смемо легалним путевима за Национал-Социјализам у Србији, дакле, да поновим, Фирер је казао ,,Национал-Социјалисти се боре до последњег'' а НАС ИМА, САМО СЛОГА НАМ ФАЛИ!!!
Морамо да урадимо нешто по питању, прво ослобађање кривице Национал-Социјалиста за Други Светски Рат јер победници пишу историју, али не питамо се, КАКО ЈЕ БИЛО ПОД НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗМОМ У МИРУ????

СНУ је за Европу, али не Ционистичку ЕУ, већ Национал-Социјалистичку, БЕЛУ ЕВРОПУ!
СНУ цени и поштује Србску Полицију и Војску, стога са нама увек може договор, али не по цену наше Расе, Нације, Крви и Територије!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.