Повезане локације и везе

петак, 21. децембар 2018.

Украјина на страни Србије, не подржава војску тзв. Косова

Украјина не подржава тзв. војску Косова и тиме јасно показује пријатељски став према Србији

Мањина у Србском народу која слави Путина и ставља се на страну Русије у сукобу против братске нам Украјине има благи облик ретардације. Украјина је у сличном положају као Србија, окупирана, пуна унутрашњих агената, издајника, приватника док су прави Украјински националисти маргинализовани и њихових ставова нема на ТВ пријемницима.
Док у Србији мало мало па наслов ,,Путин наоружава Србе'' ,,Путин креће да ослобађа Косово и Метохију'' скоро је било ,,Путин обећао уједињење Србских земаља у једну државу'' но занимљиво је што нигде нема ВИДЕО линка да Путин изјављује тако нешто, и стално се вергла један снимак на ком Путин ето осуђује ЕУ због Косова и Метохије које је саставни део Србије, да треба да их буде срамота али у наставку тог излагања је суштина његове приче а то је Крим!
Нити нас Русија наоружава, нити Путин иде и шамара по Европи због Србије и нема заштите од Русије! Када се Србски народ врати на пут својих Предака и Светих отаца тада ће бити заштићен.
Једина братска Нам Русија је Кијевска царска Русија!
После комунистичког масакра над Романовима Србски народ је чак омражен од ,,Совјетије'' из које је иначе изникао млађани Путин.
Сви су они из исте кухиње сервирани да уништавају Европу и комунисти и демократе (либерали, капиталисти) - безбожници!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.