Повезане локације и везе

четвртак, 21. март 2019.

Чосјтво и правда живе вечно

Радован Караџић је био легитимни представник србског народа и бранећи свој, србски, хришћански народ од муслиманских терориста бива кажњен у циничној замени теза и представљању легитимне србске војске јавности као супротну страну.
ВРС је на просторима Републике Српске и Босне била једина регуларна одбрамбена војска!
Исту нечасну и одвратну тактику припадници такозваних мировних мисија применили су на Косову и Метохији када су исламски терористи страдали у сукобима са легитимним органима безбедности и србском полицијом преобучени у цивиле, и то аљкаво тако да буде више него очито да се ради о сценарију и режираном акту.
Чини се све више да је крајњи циљ понижење србског народа. Не само што су нас окупирале ткзв. НАТО мировне снаге већ овим бедним, нечасним и кукавичким потезима као што је пресуда првом председнику Р. Српске Радовану Караџићу повећана са 40. година на доживотну робију.
Дакле, једини изворно европски и хришћански Србски народ нападнут је од стране великог броја Хришћанских држава које су стале у одбрану исламских терориста. Заправо наша хришћанска браћа су окупирана одавно и ми, Срби смо били последња држава коју је Србија понизила тако што их је навела на преговоре у немоћи да нас заплаше и уцене како би капитулирали, како су рачунали након 3-4 дана! Сада се свете овим прљавим, нечасним и кукавичким начинима али проћи ће све, проћи ће а образ и част остају довека!
Живела Србија, слава Богу!
Фотографија корисника Ivo Andrić
Социјални Националиста

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.