Повезане локације и везе

среда, 3. децембар 2014.

Буђење Нације

Велики губитак за једну нацију је мешање са другим инфериорним расама, као резултат тога имамо кварење унутрашњих квалитета и духовно пропадање нације.
Ми, Срби смо у историји често били жртве расног мешања, што је резултирало кварењем ДНК, генетски наследне основе.
Последица пет генерација проведених под османлијском владавином су измишљена бошњачка нација, који су сви знамо потурчени Срби.
Последице се и данас осећају кроз слушање муслиманских мелодија, турских серија па чак коришћења великог броја турских речи.

Србија мора да схвати да не сме дозволити мањинама да преовладају државом постану грађани првог реда и да уђу у сваку пору система.
Управо то се ради са циганима, њихов наталитет расте док Србски опада, на крају ћемо имати циганизовану нацију. Да не помињем колико се новца одваја за њихову социјалну помоћ, за њихово образовање уместо да се србска деца школују и за њихова читава насеља, па зар нам то треба.
Србија, као држава мора да подстиче омладину да ствара србску децу, не да млади људи одлазе из земље да би радили најгоре послове у земљама Европске Уније. Омладина не сме одлазити из своје отаџбине јер јој је сада најпотребнија, зар ћемо оставити рођеног брата када је на цедилу, тако исто је и са отаџбином.

Србија не схвата да је интернационализам онесбособио истицање вредности једне расе, да је демократија уништила вредност квалитетног појединца да се истакне, да је демократија једна велика јеврејска обмана, док Србски народ нагиње истој не знајући шта је демонкратија.

Србији је потребно уједињење свих Срба да нас мањине не би једноставно прогутале, браћо Срби крајњи је моменат да оставимо сујету иза себе и ујединимо се и не дозволимо прљање наше крви кроз мешовите бракове. Средства из буџета намењена за мањине нека иду србској деци и србској сиротињи јер овако се подстичу мањине на размножавање уместо да се подстичу Срби да праве што више деце.


За уједињену аријевску Србију!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.