Повезане локације и везе

уторак, 31. октобар 2017.

ПРИРОДНИ ПОРЕДАК



Наш Поглед на свет заснива се на непроменљивим законима, законима који постоје од настанка света све до данас и представљају кључ којим се отварају сва врата, врата која воде до успостављања јединог здравог поретка на планети Земљи. Здрави закони могу бити засновани искључиво на здравом разуму и логици-то су Богом изабрани закони-закони природе који су непроменљиви и вечни. Светске филозофије или религијске догме, које нису у складу са природним Поретком, показале су се током људске историје као основни унутрашњи елемент којим се разарао идентитет Аријеваца. Сви ти елементи су убачени међу нас од не-Аријеваца који су и творци тих погубних страних вируса са задатком да нам се наметну вештачке неприродне теорије. Такве стране утопије разједају ткиво расно-народног организма и постављају лични материјализам као нову врховну вредност индивидуе, уместо природног закона о очувању и напретку сопствене врсте.

    Национално питање 21. века ће Србима и другим Аријевцима бити РАСНО ПИТАЊЕ - духовни и биолошки опстанак врсте. Наша крв и дух су инфицирани од стране Вечног непријатеља који нам намеће туђински менталитет са неприродним и деструктивним "вредностима". Данас је укорењена либерална прљавштина у умове испраних мозгова где влада тренд "волети странце и страну културу, а мрзети своју врсту и стидети се њене културе". Ко ово не примећује и не признаје или је испраног ума или му је мозак спржен од дроге. Поборници Новог светског поретка првенствено пропагирају против природну идеју "расне једнакости", која представља лажну теорију о "фер и нефер" односима међу расама. Ову превару "расне једнакости" ниједна филозофија није успела да потврди доказима из простог разлога што је то ненаучан став, супротан од закона природе. Исто тако је против природан став о једнакости међу људима унутар народа. Ниједна раса, ни појединац у оквиру расе, не могу бити исти, јер њихове способности и карактеристике су различите. Историјска достигнућа аријевске расе су надмашила све остале и изградиле и подариле свету данашњу цивилизацију која је највише достигнуће у природном Поретку.

    Национал Социјалистички Поглед на свет је заснован на урођеном нагону за очување и унапређење своје врсте. Да би одређена врста опстала и развила се потребно је неговати њене врховне вредности и карактеристике: национални идентитет, културу и традицију, отаџбину-државу, историју и језик и друге вредности аријевских народа.

    Ако вам је стало до судбине ваше деце и деце њихове деце устаните у име своје Крви и Части настављајући борбу тамо где су наши ратнички преци пали у одбрану српства и аријевске врсте. За 14 речи!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.