Повезане локације и везе

среда, 4. децембар 2013.

Херман Нојбахер

Додајте натпис



Херман Нојбахер је министар Трећег Рајха за Балкан и Грчку који се залагао за Велику Србију, посебно за припајање Црне Горе Србији, а Милана Недића је видео као Вођу Велике Србије!

Посебно се противио усташким крволоцима који су били осветничка банда која је убијала Србе, то је желео да заустави и сматрао је да су Срби велики, храбар и поносан народ који никада неће одустати без борбе до последњег човека!!!
Требали би да поштујемо и ценимо позитиван утицај и пријатељску, као и заштитничку улогу према нашем народу!

Херман Нојбахер је учинио за Србију више него њени политичари и више него многи Срби! Херман Нојбахер заслужује да му се подигне споменик, пошто су подизани споменици некима који нису за Србију ништа добро урадили, ред је да се подигне споменик и онима који су желели и радили сјајне ствари за Србију!
Херман Нојбахер се залагао највише за припајање Црне Горе Србији, а видео је Милана Недића као Лидера Велике Србије! 
Можда да смо више размишљали и да нисмо дозволили страним агентима и домаћим издајницима да нам кроје судбину, не би били у оваквој ситуацији у којој смо данас!

Медији у Србији данас потпуно пружају криву слику људима и сељацима о стању у држави. Наравно, и за то су нашли лек пуштајући нам турске серије, посебно ме запањује чињеница да се пушта и да то Срби прихватају, серија о човеку који је први заузео Београд, Сулејман, не би га називао величанствени као у серији, али ако о том лику може да се пише све најбоље и да се чак приказује на ТВ-у у најбољем светлу, тај злочинац, Србо убица и касапин србске нације, онда можемо писати и о Херману Нојбахеру као великану који је желео Србију да прошири, не да је сузи!
Но, он није једини, има много људи, посебно из ДСР, који су наводно били окупатори, а уствари су желели пакт са Србијом и пријатељске односе које смо ми издали и бацили низ воду!
Када су нас после исти ти пријатељи бомбардовали 1941. ми њима не праштамо, иако смо их ми издали те је уследила одмазда, али зато великодушно праштамо Турцима и Сулејману, онима који су Србе на колац набијали, оне који су масакрирали Србе где год су стигли и држали нас окупиране 300 година!
Сматрам да је то просто недопустиво и дегутантно да се Трећи Рајх, односно неки људи из Трећег Рајха који су желели пакт и пријатељство са Србима, не смеју ни поменути, а Турци и они који су нас држали окупиране, клали итд... Они се појављују на ТВ екранима и то као  јунаци ТВ Серија. Па ето, ја се заиста потресем када видим да се пуштају турске серије, учио сам у школи како су Турци клали Србе и како су поступали према Србкињама и ја не желим да гледам сада исте те Турчине на мом ТВ-у, а немам избора, на сваком каналу су почеле да се пуштају те серије!

Срби, незаборавите шта су нам радили Турци, а онда се запитајте, зашто неко не може да напише нешто добро о Трећем Рајху а да не буде осуђен, док се ови кољачи приказују чак у најбољем светлу на нашим каналима???

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.