Повезане локације и везе

уторак, 3. децембар 2013.

Медији испирају мозак народу

Медији испирају мозак народу
Медији потискују србски народ на веома деструктиван начин. Гурају у подсвест неку кривицу народу и то на колективном нивоу, а промовишу групе мањина и њих стављају у први план. Циљ медија треба бити промовисање сопствене нације, напредак на едукативном и културолошком плану, пружити народу увид у истину која постаје све недостижна обичним људима који се информишу путем ТВ.
У круговима широког јавног мњења постоји врло слаба прича и програм који је у интересу за србски народ.
Моћ медија у данашње време је огромна. Телевизор има готово хипнотишући ефекат на гледаоце широм света.
Имамо НВО које се баве промоцијом непријатеља србског Рода преко медија које напр. оправдавају присуство НАТО-а и такозваних мировних снага које су да подсетимо бомбардовале Србију 1999, нису успели да путем оружаног сукоба победе него су организовали на подмукао начин 5. Октобар 2000, фамозни долазак демократије у Србију значио је окупацију Србије!.
Национал социјализам у Србији представљен је у најгорем издању јер је његов циљ ослобођење и бунт нашег народа, духовно и интелектуални напредак. Национал социјализам настоји да пружи народу увид у оне начине живота који одговарају његовој природи. Медији спутавају да србски народ очува свој идентитет, традиционалну културу и неговање највећих националних врлина.
Очигледно су медији задужени да нашу нацију отупи и скрену са правог пута.Србским медијима очигледно управља наш непријатељ, онај коме је стало да србски род са природним карактеристикама не постоји. Скреће се пажња од суштинских проблема и пушта се да србски народ гледа турске серије, приказује сиротињу широм наше земље и тиме желе да застраше народ, да га натерају да буде задовољан тиме што може да преживи уместо да живи! Велика је разлика у два појма!
Страх је њихово главно оружије.
Народ нема потребе да се плаши борбе, треба да се плаши крајњег исхода ове политике која Србе води у тоталну пропаст! Води се политика која мањине ставља у први план са великим разлогом. Можда се наша територија планира за неке нове ''азиланте'' поред цигана.
Новац који се издваја из буџета за имигранте, за неСрбе ,може се искористити за изградњу школа,болница, пружање подстрека Србским породицама да стварају пуно деце...држава ће плаћати ствари и финансирати образовање свим исламским имигрантима док ће србски народ полако нестајати!
Морамо опстати и сачувати србски идентитет, србску крв и тло!
Србин нема чега да се плаши јер од овога горе нема.
Када се циганину упути ружна реч,то медији представљају као мржњу,а оне који их бране држава одликује највишим орденима за храброст, Ордење које су носили србски хероји који су Албанију пешке прелазили и борили се за спас србског народа и за Србију до последњег даха.
Данас то ордење носе они који цигане бране по аутобусима.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.