Повезане локације и везе

понедељак, 17. септембар 2018.

Вечити закони Природе

ВЕЧНИ ЗАКОНИ ПРИРОДЕ!


Шта су закони Природе? Једноставно речено, то је заједнички назив који користимо да бисмо описали како је свет створен. Користимо те законе на свим подручјима: од физике, биологије до морала. Закони Природе се налазе у свима нама, као унутрашњи инстинкт, здрав разум и логично размишљање. Примери овог размишљања су да се две особе истог пола не могу природно размножавати и стога не смеју то покушавати. Човек је јединствен у погледу да има више интелигенције него друге врсте на овој планети, али иронично је да је човек једино биће које поседује способности да уништи планету кроз кршење природних закона. Нажалост, превише људи данас је изгубило контакт са својим унутрашњим делом у овом декадентном добу материјализма, што доводи до тога да људи свесно или несвесно крше ове законе. Када се то деси, онда Природа одговори назад. Један пример може бити вирус HIV који врло високим процентом зарази оне који крше законе или оне јаднике који стану у одбрану оних који су то урадили.

Један други аспект који тера људе да оспоравају овај закон је релативизам који се пробио у друштву. Релативизам је створен од стране непријатеља Природе и помаже људима да изгубе морал и осећај за лоше и добро, јер је све релативно. На тај начин и закони Природе постају релативни. Када се они релативизирају, дођу аргументи као "Да је било против закона Природе мешати расе, онда то не би били у могућности спровести физички, Природа би то била у стању да спречи". Ми смо, како је већ речено, само људи и све што се под тиме подразумева. Природа нам је дала способност да осетимо шта је право и шта је криво. Ми имамо способност да нуклеарном бомбом уништимо земљу сутра. Да ли то значи да је то право урадити? Да ли то значи да закони Природе не постоје, јер да је Природа хтела да земља преживи онда нам не би дала могућност да уништимо сами себе? Не, закони Природе постоје у нама, неке можемо прекршити, али за једну здраву особу која има контакт са својим духом, је то морално немогуће прекршити. Знамо да, ако лансирамо сто атомских бомби, онда ћемо уништити људски живот. На исти начин избегавамо расно мешање јер знамо да је морално погрешно и да расплођавање са другим расама доводи до потомства лошег квалитета, лошијег производа од свога оца и мајке. Једна врста казне од Природе. То води лакше до питања како ми, национал-социјалисти, који желе живот са овим законима, стварно хоће да друштво и свет тако изгледа. Да ли ми желимо да се вратимо у камено доба и уништимо сву технологију, јер нам Природа није дала то испочетка? Не, јер запамтите, Природа нам је дала могућност стварања свих тих изума. То је, значи, једно балансирање где морал, етика и савест која нас води напред, а ми користимо области које су нам дате, да створимо један бољи свет.

Национал-социјализам је једноставно скуп закона Природе који су прилагођени модерном човеку. Дакле, истински национал-социјализам ће се увек мењати у развоју доба, али је темељ и језгро увек исто, јер закони Природе ће увек бити исти. Национал-социјализам је такође једини светоназор који убудуће може осигурати опстанак човечанства, без да спречи људски развој. Дистанцирати се од национал-социјализма је један начин ругања Природи која нам је дала живот и за будуће генерације које ће наследити нашу планету Земљу.

Начела Закона Природе:

• Борба – Све слабо, инфериорно ће бити уништено, само ће снажно моћи развити
• Закон већег броја потомака (број потомака мора бити већи од броја родитеља ако врста жели да преживи )
• Рад јединке има само једну сврху : да служи целој групи
• Велика достигнућа могућа су само поделом рада
• Свака јединка ризикује свој живот за групу без оклевања
• Јединке које нису корисне или су штетне за целину морају бити елиминисане
• Група мора захтевати од сваког појединца да све чини за добро целине, сваки на свом месту и са својим способностима
• Војна служба је највиши облик едукације за Домовину.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.