Повезане локације и везе

петак, 25. мај 2018.

Кобни 27. Март - Шта је Трећи Рајх нудио Србији, а шта Енглеска учинила да Србију гурне у рат.


Адолф Хитлер је према Србији и Србском народу имао високо поштовање, највише уступака Трећи Рајх је управо нудио Србији тако што би се креирала не само Велика Србија, него нам је Фирер нудио проширење до Солуна и целу јадранску обалу.
Први се јавно успроставио Фиреру генерал Алфред Јодл говорећи Фиреру да се опходи према Србији као према Примадони, но Фирер је био упоран у остваривању савезништва са Србима које 25 марта настаје потписивањем Тројног пакта Југославија, Трећи Рајх и Италија улазе у Савез.
Но, Енглеска за 100 000 фунти поткупила је неколицину издајника из политичког и војног естаблишмента, а генерали и нижих официри који су извели пуч су били годинама убачени Енглески агенти. Противно вољи већине србског народа извели су комунистички пуч, затим побегли у Лондон, киднаповавши Намесника Павла, будућег младог краља и заједно са породицама, швалеркама пучисти краду 50 нових авиона од државе за бег у Лондон успешно остваривши задатак на ком су радили дуго година у Југославији, ген. Симовић као и већина официра пучиста били су енглески обавештајци Ми6 инфилтрирани у обавештајне службе Србије!
Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.