Повезане локације и везе

петак, 11. мај 2018.

Правда за генерала Новака Ђукића

ПРАВДА ЗА ГЕНЕРАЛА НОВАКА ЂУКИЋА!

Српски генерал оптужен и осуђен за оно што су ирански обавјештајци направили у Тузли. Испрашта за оно за шта није крив, што је доказано правно и чињенично.
Као многи други српски борци који су се борили против тероризма оптужени је за исти.
Војска Републике Српске била је једина АНТИ-ТЕРОРИСТИЧКА на територијама бивше СФРЈ док су сепаратистичке групације биле паравојне организације и терористичке обзиром на чињеницу да су српски добровољци примани преко ЈНА, регуларне армије! Занимљива чињеница је и да је Запад бранио муслимане један једини пут на просторима Европе у Србији, од српског народа.
Ако то знамо сви, зашто се онда не тражи ПРАВДА за српске јуначке главе, за оне који су дали животе бранећи српску земљу и српски народ. Можда се српски народ налази у овако тешком стању због те НЕПРАВДЕ на колективном степену. Огрешили смо се о Новака Ђукића па редом....о све оне часне и храбре борце који су нешто постигли у одбрани српства!
Знамо да се Ал-Каида - ИСИС управо припремао у борби против Срба за оно што праве данас у Сирији, наравно све то има далекосежне циљеве који су насељавање исламског живља на просторе Европе, ПОСЕБНО СРБИЈЕ!
Српском народу су фингирани лажни злочини, форсирани медијском пропагандом против читавог српског народа, Србије и Републике Српске.
САД у сарадњи са неизбежном Енглеском Ми6 службом имали су задатак да српски народ етикетирају у Свету као геноцидан и непријатељски према Исламу, део око непријатељства није споран да нема фамозне приче о геноциду.
Као заштитнике Ислама и муслимана у том периоду светски медији приказују САД, НАТО у жељи да пошто пото створе слику Запада као чуваре муслимана од ''злих Срба'' што онда није било тако јасно из којих побуда раде то једном старом Европском народу као што су Срби, али сведоци смо периода после 2000. и све добија логично објашњење, разлог је да би оправдали интересне приватних корпорација за интервенције на Ирак, Авганистан, Сирију...
Дакле, Клинтонова администрација, Блерова, и тих злочинаца што су приватизовали, уништили сопствене државе и народе а наш окупирали имају још један далекосежан циљ са исламским имигрантима на просторима Србије.
Циљ је више него јасан, населити што више имиграната на тло српског народа, а пре тога бомбардовањем Србије 1999 НАТО, САД већ почиње припремати терен стварајући лажну слику, прво о Западу као заштитнику муслимана, а о Србима као касапима муслимана.
Цела прича око намештања лажних злочина Срба над муслиманима уско је повезана са усмеравањем имиграната на Балкан, но о томе ћемо писати обзиром да Европи и Србији посебно прети велика опасност од Исламских илагалних имиграната, а СВИ су ИЛЕГАЛНИ!


Srodna slika

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.