Повезане локације и везе

петак, 14. фебруар 2020.

Lažni radikali, lažna ekstremna desnica, lažne titule, lična korist i glupost u Srba

Zastava Crne Gore, iz bilo kog doba ne smije smetati Srbijancima
Šešelj zaista nije ratni zločinac i treba prestati nazivati ga onako kako bi potajno želeo! Nije rata video i jedino je pucao po svadbama i na Ravnoj gori u vazduh, ali kao što sam kaže, on je podsticao na rat i raseljavanje, a naziv za takve je RATNI PROFITER!
Dakle on je podsticao onaj najiskreniji deo nacionalista da idu u rat, da ginu i raseljavaju da bi se Šeki i njemu bliski useljavali u ta raseljena mesta, kuće...
ONDA, Šešelj je JAVNO rekao da se zalaže za parlamentarnu demokratiju i takođe istakao da nije Pravoslavac u nekom rijalitiju, čime se koristio dok je bilo ''IN'' Pravoslavlje, kao što će danas ponovo početi sa javnim nastupima!
Poštenije je podržavati Srpsku Naprednu Stranku i predsednika Srbije nego one koji strastveno ističu nacionalizam kao da ih to čini posebnim, kao da su nešto jedinstveno, ne brate, čini ih vidno ograničenima, a ljubav prema otadžbini bi trebalo da je normalna stvar!
Desničari, obzirom na ograničenost prate svakog ko urla na Terazijama ,,Kosovo je srce Srbije ili dogodine u Prizrenu i slično, a gde god su oni bili Dogodine tamo Srba nema!
Ovi, nazovi ekstremni desničari su toliko ekstremni da sami sebe nazivaju ekstremnima???
Znak da su svesni sopstvenog kukavičluka je želja da su jako ,,zajebani''
A pouzdano znam da su većina obični debilčići koji samo arlauču, a većina ne bi smela da brani decu od migranata na ulici!
Oni se predstavljaju i kao fašisti, jer biti fašista je kompliment, a istovremeno pljuju po fašizmu! Oni to NIJESU, oni ni ne shvataju pojmove ideologija, taj polu svet gleda isključivo svoje lične interese, po uzoru na lažne vojvode, lažne patriJote, tako su današnji srpski desničari lažni fašisti, lažni nacionalisti, ekstremni ovo, ekstremni ono...pametnom dosta kada ih vidi, kamoli čuje!

Социјални Националиста

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.