Повезане локације и везе

среда, 6. април 2022.

Расни патриотизам, или расизам је користан за Нашу Белу Расу

Зашто је расизам исправан



Расизам је исправан зато што је он воља Природе. Расисти раде посао Природе - они помажу природу штитећи најважније креације Природе : различите расе које је природа развијала током многих миленијума.

Једноставна истина о расизму је да је то начин на који Природа покушава да заштити сопствене креације. Према томе расизам помаже и охрабрује будућу еволуцију – тј. помаже развој различитих раса које постоје.

Једноставна истина о такозваним анти -расистима је да је то неприродно, нездраво и опасно. Анти-расизам активно охрабрује уништење природе; то је анти-еволуционо.

Једна од истина о Природи је да би неке ствари преживеле и процветале неке друге ствари морају да умру, да буду уклоњена или да расту и развијају се негде другдје. Добар пример за то из природе је гајење усева кромпира. Ти усеви су гајени за прехрану.Усеви су сађени на погодном простору - пољу, рецимо - ви не желите да се ишта друго развија на рачун кромпира. То јест ви покушавате да контролишете и штеточине и коров - ствари које могу да нанесу штету вашим усевима и оставе вас без хране. Према томе, мораћете узети мотику и уништити коров (ако спроводите органске начине), или их контролисати на неки други начин. У ствари УБИЈЕТЕ ГА. Једноставна чињеница или ваши усеви кромпира, ваша храна, или коров.Можете да волите неке врсте корова и гледати на њих као корисне, као део природе и можете их пустити да расту и развијају се негде другдје, на дгугом делу земљишта или по ивицама поља. Али засигурно не желите тај коров измеђ ваших усева и према томе не интересује вас ''осећање'' корова које угрожава ваше усеве. Уништавате их.

Сметаће вам ако неко од Владиних службеника дође и каже вам да неможете тако да се односите према корову - и да кршите закон подстицањем на ''мржњу према корову''. Осим тога, овај службеник вам каже да ако не престанете са ''подстицањем мржње против корова'' бићете ухапшени и оптужени за кривично дело. Ако будете оптужени (скоро обавезно) ићи ћете у затвор на неколико година. Тај службеник инсистира да морате дозволити корову да расте, чак и ако то угрожава ваше усеве кромпира- зато што Влада жели да коров и усеви срећно живе заједно.

Штавише, боље да не ''увредите'' неки коров или га наљутите - зато што они имају ''права'', и ако увредите њихова осећања, Влада ће вас тужити и затворити.

Али ви добро знате да може бити или користан, јестив усев или поље пуно корова. Јер коров ће ускоро преузети контролу и док наколико кромпира можда преживи, ви ћете завршити са пољем корова са неколико кромпирића у њему, а не са добрим јестивим кромпиром.

Овај пример добро осликава врсту неприродног, неразумног лудила које наша Влада потпомаже са анти-расистичким законима и мулти-расним друштвеним шемама.

Истина је да су Ционисти створили лудо друштво у којем друге расе напредују на наш рачун у земљи која је некад била наша, коју су наши преци створили и за њу проливали крв.

Ционисти са њиховим неприродним теоријама о расној мржњи и расној једнакости испирају мозак нашим људима да би прихватили овако глупе идеје.

Друштво које је засновано на тако глупим идејама је неприродно, нездраво и осуђено на пропаст пре или касније јер ће такво друштво уништити саму Природу. Ми људска бића смо манифест природе и морамо се подвргнути њеним законима исто као кромпир и коров. Ако заборавимо ову чињеницу и наставимо са мешањем раса, ми ћемо исчезнути.

У стварном свету - истинском свету Природе - оно што је важно је РАСА. Ми као појединци смо само део наше расе - веза, спој између проошлости и будућности, и једина сврха наших живота је да се одбрани и помогне наша раса: да повећа шансе за опстанак и да помеогне своју еволуцију.

У стварном свету, различите расе наше људске врсте очито постоје - те расе иамју различите особине и различите културе. На исти начин, у стварном свету Природе, различите врсте птица постоје, с различитим особинама и карактеристикама.

У нестварном свету Циониста оно што је важно је срећа појединца. Стога закони одржавају појединце ''срећним'' и заустављају сваког ко их вређа или ''подстиче на мржњу'' против њих због њихове расе.

У том нереалном свету Циониста, тврди се да људске расе не постоје - али како ми можемо бити оптужени за подстицање мржње против нечега што не постоји, нема разумног објашњења.

У стварном свету, природном свету, раса је важнија од личне среће или среће било ког појединца. Ако за преживљавање или будући развој расе, неки појединци морају да трпе мржњу, буду вређани или да умрети, онда тако мора бити.То је истина Природе које се расисти придржавају. Ми се морамо придржавати те истине као против тежа глупости осталих.

Морамо ставити расу изнад појединца. Добробит расе је далеко важнија од среће појединца.

Ова планета коју ми зовемо Земља је, или је била, место где је пририода покушавала да одржи равнотежу. Равнотежа природе је подела раса с тим што свака раса има своју територију где живи и развија се.

Дубоко смо пореметили равнотежу у Природи мешањем раса.Расизам је једини начин да се поврати равнотежа у Природи и тако настави одвојени развој раса.

Свако ко је против расизma - из било ког разлога и из бiло ког мотива - је једна неука особа.

vizionar777

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.