Повезане локације и везе

среда, 6. април 2022.

Ционистички планови за Славене - Jewish ZOG plans for Slavic nations

Јеврејски планови за Словене


Ово су речи господина Реббе Менахем Мендел Шнеерсона (на Руском: Рабби Менахем Мендель Шнеерсон  eng.: Menachem Mendel Schneerson) нa Синедриону, који се у новије доба сматра духовном управом Јевреја у некој земљи - у овом случају у Русији




Менахем Мендел Шнеерсон
Рођен је 18. април 1902 (11 Ниссан 5662) у Николаеву, Јужна Украина (тада Руска империја) – Умро 12. јуна 1994 (3 Тамуз 5754) године у Њујорку, а сахрањен је у Квинсу САД
За Lubavitcher Rebbe именован је 17. јануара 1951 заменивши свог претходника и таста и тиме постаје VII Rabin vođa Лубавитчер покретa




СИНЕДРИОН је тачније главни или врховног савета Јевреја који има 23 члана, (Вук Караџић га често преводи са “сабор”, “скупштина” или “суд”), који је радио отприлике од 3. века пре Христа до 70. године по његовој смрти и сазивао се по потреби. Синедрион је доносио важне одлуке а могао је делује и као суд који је доносио пресуде, па у посебним случајевима и смртне пресуде. Данас се Синедрион сматра духовном или верском управом Јевреја. Сам назив „синедрион“ изведен је од грчке речи у значењу “заједно седети”. Чланови су седели у полукругу, са председавајућим у центру – обично првосвештеником. Велики Синедрион бројао је 70 чланова и чинили су га свештеници, фарисеји, садукеји. Састанке су одржавали под колонадама Храма.




Наши Планови за Славене


Ево шта Врховни рабин Менахем Мендел Шнеерсона на једном таквом скупу као првосвештеник говори о стратегији и понашању Јевреја у Русији:

1. Наша специјална тактика у борби против црвено-смеђих, а сви Словени за нас су црвено-смеђи тј. Нацисти, због очувања нашег тајног знања. Главну оштрицу борбе ми ћемо усмерити против Словена, осим отпадника који су повезани са Јеврејима искључиво интересом. Истина је да ћемо ове изроде после обављених задатака избацити из нашег друштва. Словенство, а међу њима су Руси су најнепокорнији народ у свету. Непокорни зато што у складу са својим психичким, умним и моралним способностима које су изграђиване на костима многих генерација предака и гена на које се не може утицати, тј. не могу се преправити! Словене, Русе можемо једино уништити јер их никада нећемо моћи другачије потлачити! Зато ово „семе“ треба затрети, а то се може постићи једино ако се у брзом налету на било који начин смање у људству.

2. Наше методе борбе неће бити војне, него идеолошке и економске, уз употребу сопствене силе коју има сама Русија, опремљена модерним наоружањем које ће још већом жестином окренути против свог народа, као што је нпр. Био случај у октобру 1993 године када је дошло до побуне у Руском парламенту. Прво, ми се морамо потрудити да раздвојимо све Словенске народе, којих има 300 милиона, (пола њих је Руса), на мале земље које ће самим тим постати ослабљене. Овде ћемо применити нашу стару методу: завади па владај!!! "Покушаћемо посвађати Словенске земље међу собом, и увући њих у међусобне ратове са јединим циљем - међусобног уништавања.
Украјинци ће мислити да се борбе против експанзије Русије, бориће се за своју самосталност и независност мислећи да тако добијају слободу, али у исто време како буду добијали слободу упадаће у наше канџе. Исто це мислити и Руси, који ће се наводно борити за своје интересе и враћање по њима незаконито одузете земље и тако даље.
Све што будемо радили,радићемо под маском борбе за суверенитет, самосталност и националне идеале. Једино је тајна у томе што ми нећемо дати никоме од њих нити самосталност, нити самоопредељење а поготову неће бити ни помене о неговању националних традиција! У оваквом рату словенска стока би само ослабила себе, а у ствари ојачала Нас. Ми смо главни управљачи овога хаоса, а у ствари стојимо по страни „не учествујемо у овим обрачунима и не мешамо се у њих. У свест Словена треба да поставимо стереотип мишљења, које каже да је страшна реч бити "антисемит". Реч Јеврејин ће говорити шапатом.

3. Глуп славенски народ не разуме и не може да схвати да су најгори нацисти управо они који никада нису нигде гласно говори о томе, а све ће се одвијати под окриљем демократије, почев од председничких избора а у међувремену начинићемо да реч фашиста буде страсна псовка, нешто најгоре и најувредљивије! И ове речи ће се бојати свако кога ми Фашистом прогласимо! Ми веома добро знамо да национализам учвршћује нацију и њу прави јаком. Парола интернационализам ја застарела и у то више нико не верује, па се мора заменити слоганом „универзалне вредности“.

Ми нећемо дати да се подигне ниједан националистички покрет, а ако се ипак тако нешто деси то ћемо угушити огњем, и мачем како је то већ урађено у Грузији Јерменији и Србији. Али зато, ми ћемо потпуно благостање и процват нашем национализму-Ционизму, прецизније Јеврејском фашизму, који у својој тајности и моћности јавља се као суперфашизам! Није неосновано то што је на Генералној скупштини УН 1975 године усвојена резолуција по којој је Ционизам проглашен као највећи облик расизма и расне дискриминације. Али наша моћ је у међувремену толико достигла више нивое тако да је 1992 године та резолуција укинута. Овај међународни орган је плански постао наше оружје власти над светом.

4. Великој популацији Словена ми ћемо одузети националну елиту која одређује развој и напредак земље и на крају заокренути ток историје. У наредних 5 година ми ћемо затворити пола њихових факултета, сарађиваћемо са Јерменима, Чеченима, Циганима и осталим маргиналним народима, У владе тих истих словенских земаља трудићемо се да убацимо што више наших људи-Јевреја. У медијима такође потрудићемо се да буде што више наших кадрова, биће спроведена хуманизација образовања, резултат чега ће бити да се на тај начин делује на људски ум тј, леву и десну страну хемисфере људског мозга, а та хуманизација подразумева проучавање језика и књижевности, физике и математике. Историја не постоји - временом ће се наметнути као истина да је јеврејски народ по Божјем признању изабран за Владар Света.
У Словенским земљама нећемо дозволити развој науке, научно језгро биће од наших људи, а Словени ће бити робови. Младим људима даћемо секс, дрогу, рок, насиље, алкохол, и они ће уништавати сами себе, адитивима утицаћемо на плодност и полако Словени ће нестати сами од себе без капи проливене крви. Хитлер је био глупи дечак деловао је директно и отворено, а ми делујемо паметно – не остављамо трагове. Смањење рађања код Руса смањује нацију за 2-3 милиона годишње, без икаквих напора. Нема ратова, нема агресије, мирно, неплодност код људи - нема људи, нема гробова, нема лешева… Нису ни рођени… Осим тога треба засејати страх међу људе, јер страхом ћемо и владати. Страх за живот, за радно место, за будућност… стално страх… он паралише све људске активности.

5. Ови задаци биће остваривани у неколико нивоа, 85% земље под Арктичким океаном (јавност још није свесна тога) је у нашим рукама. Захваљујући договорима који су потписани од стране Горбачова и Јељцина који ништа људима нису објаснили шта се тиме у ствари потписује. На југу Русије живи 1.500 000 Јермена, ту ће се прогласити Јерменска република, затим ћемо протерати Козаке, направићемо од Јерменије Хазарију - Израел. Остаје нам још да се обрачунамо са Православним свештенством, где ћемо у њихове редове убацити наше људе који по нашој вери могу служити ритуале других религија, а чувајући јеврејску у себи. Остале ћемо купити, а које не можемо да купимо, њих неће ни бити… лепо… без трагова… Висе у Русији нема организованих структура, тако да је манипулација олакшана.

6. Под видом демократских промена даћемо словенској стоци монархију, сваком народу Марионету председника.

7. Новац… новац… он је снага он је моћ. Код кога је новац код њега је оружје најмодерније и плаћена војска. Новац влада медијима, купује потребне људе, ликвидира непокорне, бомбардује оне који пружају отпор…Ирачане, Србе, а у перспективи Русе. Вашег новца ви немате, власти немате, тога код вас нема и неће га ни бити, нећемо дати. Ми вас мрзимо безгранично, ова мржња даје нам снагу смејати вам се у лице, а наводно бринути о вама и вашој деци и унуцима којих у ствари неће ни бити. Вама је крај. И док ви не схватити ову просту истину и пружате отпор до тада ћемо вас тући и висе него што треба.
Ако будете послушни остаће вас 60 милиона, у супротном 40 милиона. Што ћемо да урадимо?

1. Ликвидација саме моћне и независне империје која заузима једну шестина земаљске кугле - Русија.


2. Завладаћемо њеним богатством које чини 70% свих светских сировина и 80% отворених светских залиха нафте и гаса.

На планети иде промена климе. Пустиња креће на север брзином 10 километара годишње. Без воде остаје 25 километара земљишта годишње, за 20-30 година треба мислити о пресељавању великог броја народа и таман до тада ће на југу Русије и Украјине бити лепа суптропска клима. А центар Русије и север Украјине имаће климу садашњег Кавказа. Ако погледамо у назад - историјски, то је наша земља, Хазарија - Израел, коју је освојила Кијевска Русија у 10 веку. Стога су овде Словени привремени гости И подлежу исељавању далеко на север иза Москве и тамо ће бити мали резерват за њих као за Индијанце у Америци.
Текст превео: Владимир Стефановић

Оригинални текст на руском: http://russview.ru/main/173-plani-shneersona.html


«Наши планы относительно славян» - Менахем Шнеерсонvizionar777

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.