Повезане локације и везе

субота, 21. јул 2018.

Приручник за борбу - Крв и Част Србија




КРВ И ЧАСТ ПРИРУЧНИК ЗА БОРБУ - СКРАЋЕНА ВЕРЗИЈА КЊИГЕ


ПРЕДГОВОР СРПСКЕ КРВ И ЧАСТ ДИВИЗИЈЕ
Ова одлична књига саборца и ветерана Крв и Част Скандинавије је важан путоказ за сваког данашњег НС активисту, како у Србији тако и у Европи и свету. Имајући у виду да се тренутна ситуација ZOG репресије према НС покрету разликује од земље до земље, српски Крв и Част покрет делује у складу са условима у нашој земљи. Србија се налази под Ционистичком окупационом владом где је сваки облик Национал Социјализма забрањен и прогоњен, као и сви облици расног патриотизма. Зато, српски НС покрет је принуђен да делује по принципима Отпора без вође и да има ћелијску структуру вођен идеализмом активиста, као и постојећим принципима покрета. У неким земљама је мање-више Крв и Част активност легална, али све док се ситуација у Србији непромени на боље да сваки Србин има слободу говора, мишљења и окупљања, наша алтернатива ће бити Отпор без вође. Ове практичне савете из књиге требамо применити на наше српске услове и деловати као и до сада мудро и ефикасно, одлучно и борбено. Национал Социјалистички покрет живи у Србији од почетка ’90-их, а тренутно је најјачи у Русији која нам пружа највећу подршку, ми смо будућа предводница европских националних снага за ослобођење беле Европе од ционистичког ропства и мултирасног хаоса. Српски НС револуционари морају бити ментално и физички спремни на борбу која предстоји за мајку Србију коју нам наши непријатељи распарчавају и уништавају на све начине. Крв и Част је идеал свих европских револуционарних бораца који се боре за своје тло и своју врсту, јединство је кључ до победе, зато корачајмо јединствено за расу и нацију до слободе!



За Крв и Част, за Крв и тло – Србија Србима!
Српска Крв и Част Дивизија


КРВ И ЧАСТ ПРИРУЧНИК ЗА БОРБУ
Посвећујем ову књигу сећању на наше мученичке хероје George Lincoln Rockwell-у и Ian Stuart Donaldson-у, прве пропагандисте и политичке иноваторе послератне НС ере; затим нашим саборцима Steve “Micetrap”-у са whitepride.net-а и Erich Gliebe-у, уреднику Resistance магазина који је сачувао велики пројекат и у њему правилно поставио приоритете; и на крају, мојим врло добрим пријатељима, неопеваном шампиону пропаганде ратовања, Marcel Schilf-у, видео виртуозу, Markо "Jäsä" Järvinen-у и најхрабријем Швеђанину, Robert ”Info-14” Vesterlund-у.

ПРЕДГОВОР
Чињеница је, да упркос свему оном што се догађа унутар и око нашег такозваног Покрета, у основи, постоје само два права разлога за постојање тог покрета: 1. Рушење владајућег старог поретка наших непријатеља; 2. Изградња новог поретка заснованог на нашим сопственим принципима и идејама.
Нажалост, истина је и да смо подбацили у оба случаја.
Очигледно је да нико не може да очекује повратак оклеветане и угњетаване идеје као што је Национал Социјализам у тако релативно кратком временском периоду. Између осталог, и хришћанима је требало стотине година да поврате територију након смрти њиховог оснивача од стране циониста тог времена. Мада, због свог уложеног труда и пожртвовања у претходних 50 година, очекиван је мало већи напредак него што је то случај. Непријатељска држава нас је више притезала него што је излазила у сусрет нашим захтевима или била уздрмана нашим отпором.
Главни разлог наших промашаја и падова лежи у томе што се никад не суочавамо са проблемом КАКО зграбити власт. Наравно, већина нас зна ШТА хоће и ЗАШТО нам је то потребно. Али када се дође до суштинског питања КАКО то извести, већина људи из покрета (и вође и следбеници) се повлаче у безбедне снове из старих, добрих времена, у слаткоречиве политичке интерпретације, фанатичне религиозне ставове – или једноставно у спокојну удобност дружења по пабовима.
Због истицања ове чињенице био сам нападнут изјавама да сам песимиста и десничарски анти-интелектуалац. Ове оптужбе су, наравно, чиста глупост и углавном су долазиле управо од оних људи који су били мете моје критике. У сваком случају, потребни су нам знање и аргументи. Али, као што сам већ више пута нагласио: истина вас неће ослободити. Никада никога и није. За слободу, као и за све остале ствари у животу се треба изборити. Нажалост, “истина” је сада постала сувише релативна и превише је надувана да би била од неког одлучујућег значаја за нашу борбу.
Немојте ме погрешно схватити. Ја знам да је истина на нашој страни, и ви то знате, и поприличан (али још увек недовољан) број добрих људи то зна такође. И шта онда? Све је то у реду и добро је едуковати наше људе. Али већина наших људи има основно знање, природне инстинкте, здрав разум и здраву енергичност да схвате о чему се ту ради и зашто се морамо борити.
И да будем потпуно отворен: Колико су нам заправо потребни аргументи? Колико често имамо шансу да их изнесемо? Наравно, увек би требали да будемо спремни да изложимо наш случај. Али, да ли је то заиста приоритет?
Из понуђених књига и магазина унутар покрета, човек би помислио да је знати тачан број јеврејских комесара у Лењиновој влади или шта нека рок “звезда” мисли о музици, пиву и Адолфу Хитлеру, нешто најбитније за НС читаоца, као и трагање за нашим коренима и оживљавање наших традиција… Засигурно! Али Аријевска браћо и сестре, управо сада се суочавамо са физичким истребљењем – и као покрет и као раса. А ако бих могао да будем мало оштар, рекао бих да је културни хобизам луксуз који тренутно не можемо себи да дозволимо. У ствари, нисам толико оштар, али сигурно је да је наш главни приоритет да ДЕЛУЈЕМО и да знамо КАКО. А одговор на питање када јесте САДА. 55 година смо размишљали о одговору на питање зашто. Другим речима, крајње је време за примену приоритета.
Ова књига је намењена попуњавању празнине што се тиче актуелних инструкција активистима. Требало би да се прочита као допунски наставак мог првог дела “Пут који предстоји”. Срећан сам што могу да нагласим да је ова књижица позитивно прихваћена у већини битних кругова у Покрету. Неки су је одмах одбацили и то ме нимало не чуди. Ипак је она била оштар напад на лењивце, профитере и паразите покрета. Неки други су је дискретно избегли (бојкотовали) и тада сам се баш запитао: Да ли су неки од кључних људи Ian Stuart-ове организације више склони rock and roll-у или rock and revolt-у? Па, ускоро ћемо то видети. ZOG има начине да нас све тестира.
Генерално, верујем да је “Пут који предстоји” направио неколико корака напред на дугом и тешком путу ка победи. Чињеница да је до сада преведена на пет језика и да се појавила интернет верзија на два језика, доказује да је постојање ове књиге оправдано.
Ако је “Пут који предстоји” обухватио основне принципе и циљеве, ова књига би требала да буде потпуно оперативно упутство за Крв и Част борца.


Са речи на дела.
Од критицизма до уништења.
Од наде до визије.
Од очаја до победе.

МАКС ХАМЕР

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.