Повезане локације и везе

субота, 7. јул 2018.

Србски народ против ропства

Србски народ не може више носити терет лажне кривице, исценираних геноцида, наметнутом ''ксенофобијом'' којом нас уцењују и забрањују тиме слободу Србском народу да изрази своју вољу!
Да се подсетимо, једина организација у Србији којој су ,,ДОС-манлије'' забраниле деловање је она која се залагала за ЧИСТОКРВНУ србску породицу! Па...зар данас можете увидети колико значи ЧИСТОКРВНА, ТРАДИЦИОНАЛНА и ЗДРАВА ПОРОДИЦА! Какве су нам породице таква ће бити нација, народ чини државу и најбољи појединци из народа чине представнике на највишим положајима!
Данас сва мука креће од тога што нико не види ко је једина политичка опција која се не намеће хвалоспевима о себи самима, не позива на протесте да би истурила неке, опет чудне и мутне људе, МИ СМО ЗАБРАЊЕНИ А ЗОВЕМО СЕ СОЦИЈАЛНИ НАЦИОНАЛИСТИ по идеологији, када будете схватили да они који су толико сметали да су ,,ДОС-манлије'' могле једино забранити рад НС зашто? Управо зато што социјални национализам убрзано доводи ПРАВДУ у друштво и националну слободу, свест о подизању правдољубља која свитањем у социјалном национализму никада више не губи сјај!


Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.