Повезане локације и везе

уторак, 6. март 2018.

Срби спашавали Хрвате од муслимана и хрватти сведоче о Србима све најбоље и жале због погрешне представе о Србима

Српска војска спашава животе Хрвата нападнутих од стране муџахедина и овај документарац сведочи суштину бесмислене мржње која постоји код оба народа који чине Један народ, Хришћански, а повод мржње је раскол у самом Хришћанству што није вредно братоубилачких ратова! Хрвати нису смели Јасеновац да дозволе, последице тако примитивног греха према Србској нацији, истог Крвног порекла доживеће на колективном нивоу. 
Но постоји међу Словенским народима посебно пуно раздора, наравно да се не би ујединили пошто Словени ако би се ујединили постали би најнапреднији европски народ, доказ снаге Словенског уједињења може да се види најбоље данас у Пољској.   






SVAKI HRVAT TREBA DA POGLEDA OVE DOKUMENTARCE OBZIROM DA SRBI NISU POKRETAČ MRŽNJE MEĐU NAŠE DVE NACIJE, AKO HRVATI NE SHVATE DA SU U ,,OLUJI'' PROTERALI KVALITETNE LJUDE KOJI BI ČINILI KVALITETNE DRŽAVNE ČINOVNIKE, LEKARE, NAUČNIKE, SPORTISTE...KVALITETNE LJUDE!
SRBI I HRVATI SU KRVNO JEDAN NAROD, ČAK HRIŠĆANSKE VERE ALI ETO...DA LI MRŽNJU OPRAVDAVA I ČINI VREDNOM ZBOG NEKOG RASKOLA U CRKVAMA?
DA LI JE TO IZNAD KRVI I TRADICIONALNOG NASLEĐA DVE BRATSKE NACIJE???
SVAKI HRVAT KOJI MRZI SRBE, MRZI NA SVOJU ŠTETU, U SRBIJI JE MRŽNJA PREMA HRVATIMA, ČUDNO ALI ISTINITO MANJE ZASTUPLJENA I SAVET HRVATSKOM RODU JE DA NE BUDU ŠOVINISTI ILI KATOLIČKI FANATICI, KLERIKALNI NACIONALISTI, VEĆ DA POSTANU NACIONALNI SOCIJALISTI SA RAZVIJENIM STEPENOM ZA DALJI RAZVOJ NA DUHOVNOM PLANU I NA PLANU PRIHVATANJA SAMO ISTINE KOJA JE JEDNA, LAŽI MOŽE BITI HILJADE, A ISTINU TREBA SAMO PRIHVATITI!
Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.