Повезане локације и везе

уторак, 6. март 2018.

Исламски поход на Европу близу завршне фазе - СЛОБОДА ЕВРОПСКИМ НАЦИЈАМА СТОП ИМИГРАЦИЈАМА

Докази и чињенице које нас припремају за РЕАЛНОСТ и ИСТИНУ коју тако тешко прихватамо или мењамо за полу-истине које су горе од саме лажи!
Постанимо свесни да без историје и наслеђа предака, може бити да се нисмо родили једног дана...сасвим је постало очигледно да су национал-социјалисти давно имали формулу за решење свих проблема и због тога смо били највише нападани као шовинисти, као зли нацисти, фашисти...Прво национални социјализам и фашизам нису ни слине идеологије, друго национални социјализам је код Србског Рода настао од Завештања Стефана Немање који је ударио темеље Србске државе на НС завету Србском народу и србски народ ако масовно постаје свестан једино Истиннског значења национал-социјализма и почне да ради на себи, а мање пљује и псује власт, јер морамо избацити из нашег бића анархо нагоне а почети да размишљамо и представљамо програме идеологије у којој лежи спас, онда се народ сам по себи почиње уједињавати пошто Истина ослобађа и шири знања!
Људски род је обманут у вези многих чињеница које се путем медија пласирају људима али људи гледају и желе лаж, једна од тих лажи је тотално искривљено представљање идеологије која уместо мржње воли своје, има за циљ очување своје расе, народе Европе и земље које су стекли наши Предци крварећи по истим, бранећи или освајајући Ми немамо права да то издамо! 
Не може се живети системски јер кроз медије, едукативни систем, путем тоталитарног нео капитализма и подршке свим облицима девијација и перверзија удара се на основну ћелију друштва једне нације, а ако је једна нација заражена раком и остале су угрожене од метастазе! Зато треба да сагледамо значење расе, не као ''расисти'' већ кроз љубав према очувању свог идентитета у сваком смислу!
Европске нације које чине колевку Беле Расе (Аријеваца) су нападнуте у намери да буду поробљене и истребљене од стране Исламских фанатика исто као и Хришћанство!



ИСЛАМСКА ОКУПАЦИЈА НА ДЕЛУ! ! !
ДОГАЂА СЕ, ВИШЕ НИЈЕ ПИТАЊЕ РИЗИКА, ОНА СЕ УВЕЛИКО ОДВИЈА И БЛИЗУ ЈЕ ЗАВРШНА ФАЗА!




СА СРБСКИМ ПРЕВОДОМ

Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.