Повезане локације и везе

уторак, 3. децембар 2013.

Морамо да вратимо прави систем вредности

Традиционално правдољубиви систем вредности части и морала

Када се једној нацији догоди да изгуби систем вредновања та нација не може дуго опстати.Управо то ционистички центри моћи покушавају да ураде кроз стављање материјалног на прво место,кроз циганизацију народа и прихватање цигана да су Срби,е па нису нити ће бити.
Док добијају ордење они који цигане бране по аутобусима,они полако нагризају нашу нацију и систем.
Срби морају да поврате систем вредности јер само тако можемо победити ционистичку гамад.
Уместо да се омладина угледа на србске хероје, писце, највеће мозгове који не мањкају ни данас омладини су узори разни полу-писмени криминалци, певачи, старлете (проститутке) полусвет из ријалитија и остали примитивни облици живота.

Девојкама је наметнут систем у ком је срамота бити мајка и домаћица,жене треба да буду певачице, манекенке, старлете и генерално што изопаченије, тако боље.
Ударили су у темељ а то је породица,када се уништи темељ,руши се цео систем.
Треба да ступи на сцену држава и едукује омладину у правом смеру,да почне да ствара здраве појединце од којих ће настати и здрава нација. Србији су потребни рад, дисциплина, образовање и јака војска, ко неће да учи има војску и обрнуто. Наравно, поред тога постоје разни смерови уметности али се ради о глобалу.
Потребно је уједињење Национал-Социјалиста, па када већ не можемо путем медија да едукујемо децу можемо друштвеним активностима и разним врстама заједничког дружења.
Код нас људи постају све незадовољнији системом живота,тако да то треба искористити и мислим да национал-социјализам у Србији има златну будућност.
Требамо да се ујединимо и направимо јединствен и снажан покрет чији се рад неће моћи забранити јер неће имати на основу чега! Док ће народ стати на нашу страну када види програм који нуди Национал-Социјализам у реалности. Људе треба упутити у истину о национал-социјализму јер је створена слика да је то нешто лоше и деструктивно, уствари је обрнуто.
Када се одређен број људи у Србији освести почеће да преноси на друге и то ће онда ићи као ланчана реакција.
Србији је национал-социјализам хитно потребан јер ционисти раде константно на слабљењу Србских институција и на опадању наталитета,то мора да се заустави одмах.
Потребно је хитно уједињење,оставимо сујету и мислимо на опстанак наше нације,на виши циљ који наша генерација мора да испуни.

Ми морамо да обезбедимо србским потомцима нормалан живот,не смемо дозволити да нас се наши потомци стиде и да кажу да се нисмо борили за Србију и србску нацију.Само уједињење србских Национал-Социјалиста довешће до победе.

Ми морамо да обезбедимо србским потомцима нормалан живот,не смемо дозволити да нас се наши потомци стиде и да кажу да се нисмо борили за Србију и србску нацију.Само уједињење србских Национал-Социјалиста довешће до победе.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.