Повезане локације и везе

уторак, 3. децембар 2013.

Националне мањине уништавају Србију

Националне мањине уништавају Србију

У Србији има преко 20 националних мањина и нико то питање не схвата озбиљно. У Србији живи све мање Срба, а све више цигана који представљају велики проблем за нашу нацију, као што црнци представљају проблем западним земљама и Америци. Мањине улазе у сваку пору нашег система и као крајњи циљ имају потпуно уништење националног идентитета и територијалног интегритета.
Срби Рашку већ сами зову санџак...зар није очигледно куда води игнорисањање на сваки њихов корак.
Огромна средства из буџета се одвајају за цигане и остале мањине, уместо да се искористе за добра србске нације, као што су изградње школа, болница, обданишта, подстрек Србским породицама да праве што више деце и много других ствари.
Очигледно да се ради на затирању србског идентитета и усмеравање омладине на погрешан пут који промовишу ционистички центри моћи, разни облици перверзија, расно мешање и скретање пажње са истинитих проблема путем медија који готово хипнотишу србски народ.
Србија има још један проблем у низу,то су илегални имигранти. Да се разумемо, сви су они ИЛЕГАЛНИ азиланти! Исламски фундаменталисти су објавили рат у виду слања избеглица у Европу и да ће се тим путем борити, да се више неће дизати у ваздух него ће путем масовних имиграција ширити попут бактерија...сви азиланти из пропалих исламских земаља се задржавају у Србији, а успут силују наше жене, туку Србе и раде управо оно што и по читавој Европи, воде џихад који има за циљ уништење на расном и верском плану! Дакле њихова два циља су истребљење свих Европских народа и потпуно уништење Хришћанства!.

Бања Ковиљача је постала једно од главних упоришта муслиманских азиланата.
Становништво Бање се жалило, писане су петиције влади да их исели јер не могу нормално да живе од њих, не смеју децу да пуштају напоље и да су покушаји силовања све учесталији.
Срби морају постати свесни ситуације,да смо под окупацијом и да државом не управљају Срби већ ционисти уз подршку НАТО.
Морамо проживети неколико година патње да би смо живели у миру и слози хиљаду.
Други Светски рат се водио за АРИЈЕВЦЕ у ЕВРОПИ
То је био рат за Европљане у Европи.Национал-Социјализам, као што рече Генерал Недић је био од суштинског значаја за аријевску расу, за породицу народа Европе.
За успостављање духовног јединства међу Европским народима али ционисти су изманипулисали довољним бројем Европљана, на Балкану се води грађански рат уместо да се води заједничка борба за победу Национал-Социјализма и протеривање уљеза из Европе.
Данас би живели у нормалним условима, деца би била одгајана у правом друштвеном и духовно моралном систему вредности.
Не би имали вештачки изазване кризе и не би светом владали перверзни и изопачени неморални умови,већ би постојао правдољубив, частан и јак систем вредности који би усавршавао људе на најбољи могући начин.
Национал-Социјализам ће се показати сад или за одређен број година,само би волео да сви то дочекамо и осетимо победу над ционистичким чудовиштима.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.