Повезане локације и везе

петак, 6. децембар 2013.

Азиланти

Нема ово везе са ксенофобијом, већ је Србима доста турске окупације наше земље и муслиманских побуна! Исто тако су нам шиптари забили нож у леђа, дошли, котили се и отцепили део свете србске земље!
Да поновим, ти азиланти су сада азиланти, али ако остану у овом броју у ком их има у Србији, неће бити добро, јер ће се размножавати, муслимани имају посебан нагон за размножавањем, а посебно за телесном везом са белом женом, стога и наше девојчице и жене доводимо у опасност, а зашто, зашто одмах притисак јавности на људе који не желе уљезе у свом комшилуку?
Србин не сме да прави такве грешке и да кажњава свој народ ради добробити муслимана, то није расизам, то је једноставно одбрана своје територије и то знају сви врло добро, нико од тих који се толико залажу за њих их не би волели у СВОМ комшилуку, већ ајде није у мом дворишту, па ко шиша брата Србина чија ће ћерка или жена бити силована, битно да је што даље од мене. Е па нећемо тако, него сваки Србин мора да чува другог Србина и да му пружи увид у истину, да му отвори очи да види сваки Србин шта се догађа, то је задатак свих нас који смо национално освешћени!
Ајде баш би волео да видим како би се Срби провели управо у тим земљама одакле долазе ови муслимани, сигуран сам не добро, па што онда не пишете о њиховој ''ксенофобији''. Нема ксенофобије, људи бране своја дворишта, своју земљу и територију јер су свесни да ће се број тих азиланата повећати за 300% за годину дана!!!






Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.