Повезане локације и везе

среда, 22. август 2018.

Цигански ужас - Драган Главашић

ЦИГАНСКИ УЖАС
ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ У СРБИЈИ ЈЕ РАСНО ПИТАЊЕ СТРАНАЦА
    Цигани су огавна нимоидска раса која је стигла у Европу пре неких 500 година а на териротији Србије су се настанили за време турске окупације. У то време Срби су били жестоко угњетавани и искоришћавани док су цигани били привилегована група. Крајем 18-тог и почетком 19-тог века, Турци су организовали "башибозлуке" то јест неку врсту нередовних турских трупа, састављених од Шиптара, Цигана, Черкеза и Курда. Они су били познати по разним зверстима: пљачкању, клању, паљењу, силовању и немилосрдном малтретирању наших предака (и то нарочито жене и деце). Током 1875-78 год. башибозлук су активно учестовали у гушењу босанско-херцеговачког устанка, када су немилосрдно масакрирали наш народ ( и Србе и Хрвате).
    На жалост, данас потомци тих истих смрдљивих уљеза, који су начинили неописива злодела Српском народу, слободно вршљају по целој Србији. Прошле године су чак добили статус ‘националне мањине’ а ако се ништа не измени вероватно ће кроз две генерације постати и конститутивни народ… Да бисмо то спречили изнећемо неке чињенице у вези ових гнусних уљеза, који су темељно загадили нашу земљу, а о којима иначе "наши" медији и политичари уопште не говоре:
    Цигани су организовани, подстицани и подпомагани из иностранства. На пример, Јеврејин по имену Сорош даје знатне паре одређеним циганским групама.
    Док много Срби живе као потстанари, велики број станова по целој Србији је окупиран или у власништву Цигана, Шиптара, Јевреја, Кинеза, Арапа, Црнаца, мулсимана. [Недавно, кад је један јеврејин умро, морало се ићи чак у Израел да би се нашао нови власник стана, у коме је нимоид до тада живео.]
    Цигани користе сваку прилику да преваре, обману, искористе наивни Српски народ и нашу државу. На пример, они се често нелегално прикључују на електричну мрежу те користе струју бесплатно, што на крају сви ми морамо платити уместо њих.
    Њима ништа није свето! Чак шта више, они бесомучно пљачкају наша гробља. Већина цигана који пустоше гробља носе мобилне телефоне. Они су у стању да један те исти букет цвећа продају и по пет пута. А чим ожалошћена породица напусти гроб, цигани ће га поново узети и продати другој жртви, а том приликом ће такође покупити и све друго што нађу на гробу…
    Баве се проституцијом, шверцом, гатањем и свакојаким другим смицалицама то јест преварама. Поштовање наших закона мандовима никада није била јача страна.
    Они праве барикаде по улицама свих наших већих градова и прошњом пљачкају наш обманути народ. Јер у свакој популацији постоје будале и мазохисти а цигоње то немилосрдно користе да би се обогатили на њихов рачун. На тај начин, један циганин може зарадити и до 1,000 динара дневно или 30,000 динара месечно [што је знатно више од просечне плате која у Србије тренутно износи неких 8,000 дин.]. Није чудно да цигански преваранти могу начи кретене да искоришћавају али је запањујуће да то наше власти дозвољавају. Јер, права држава треба да се брине о свом народу а не да га пушта на милост и немилост разних и пре свега организованих лопова, превараната и пљачкаша. [Многи од тих циганских "просјака" су организовано дошли из Румуније или са су побегли са Косова после пљачкања шиптарских радњи и имовине - што само значи да ће овај погани накот заувек остати овде јер се из страха несмеју вратити.]
    Цигани препродају све и свашта по улицама. Од кинеске или турске бофл робе (која је без икакве вредности) до украдених предмета или неисправне робе коју су нашли у контејнерима за смеће. Ти смрдљиви уљези се богате на наш рачун! [За време санкција и током бомбардовања, док је Српски народ морао да иде на посао -беспослене цигоње би чекале по редовима и покуповале сав шецћер, уље, брашно, цигаре, детердзент а потом би ту исту робу препродавали Србима по вишеструко већим ценама!]
    Само около Београду има 160 циганских насеља. А једна од учесталих циганских превара је да на градском земљишту, бесправно, направе неку импровизовану страћару коју уколико управа града жели да сруши - како би на том месту изградили некакву зграду - прво мора стамбено обезбедити те азиске уљезе и преваранте (иако неки од тих цигана имају куће у унутрашњости Србије). При чему, Цигани захтевају веће станове, јер имају велике породице. У ствари у Србији једино већина Срба имају једнособне станове док Цигани, Шиптари и Балије, као по правилу, имају двособне или веће стамбене јединице!
    Укупан број Цигана у Србији је непознат јер су они у великом броју нагрнули у нашу отадзбину из свих околних земаља а и са других континената. На жалост то се исто може казати и за Арапе, Црнце, Кинезе, муслимане, и сваки могући нимоидски смрад на кугли земаљској… У ствари, Србија је постала обећана земља за све мандове! Захваљујући "нашим" погубним медијима и суманутим политичарима: свако овде може да дође и да нам ради шта год хоће. У овој земљи изгледа да само наш српски народ нема никаква права; из дана у дан наш народ је све угроженији и угроженији.  А највећи медијски и политички кретени се тиме чак и малоумно поносе. [Што само указује на чињеницу да онога чега се паметан стиди, будала се тиме често поноси…]
    Цигани никад неће пошено зарадити паре. Све ће урадити да преваре, обману и опљачкају лаковерне припаднике нашег народа. На пример, кад сакупљају картоне и папир они ће га прво добро наквасити пре но што га измере за продају јер на тај нацин добијају, на превару, више пара. А на пијаци ће њихове ваге, као по правилу, показати већу тежину од стварне те ће ти уљези и на тај начин примамити лаковерне масе да код њих купују кобајаги ‘јефтиније’ а не код својих сопствених сународника Срба.
    У јавни превоз често улазе са децом како би им наивни Срби уступали места; а и у диспанзере ће повести свој чопор како би ушли код лекара преко реда. Што само додатно малтретира Српски народ јер ће њихов смрад, тотално неваспитање и несносна дрека бити, само по себи, нај непријатнији ужас ретко виђених размера.
    Код гинеколога су велики проценат пациенткиња заражене циганке те на тај начин, у нашим околностима, навелико шире полне болести а што је нарочито алармантно кад трудне Српкиње морају бити прегледане код гинеколога после огавне циганке: што је сигурно проузроковало велики број проблематичних трудноћа, побачаја, смртних случајева или каснијих здравствених тегоба за мајку или дете. Нарочито кад се узме у обзир чињеница да велики број Српкиња има прву бебу у каснијим годинама живота.
    У неким породилиштима, Српска деца се држе у истом креветцу са циганским паразитима: што је екстремно деградирање наше деце! А да и не говоримо о Српкињама које морају бити у истој соби са циганкама или муслиманкама те које морају да се туширају у истим купатилима те да користе исте клозете.
    Преко медија, цигани се нон-стоп форсирају а самим тим погубно делују на наш народ. У исто време одређени број цигоња се, на тај начин, богати. Другим речима, њих неко плаћа (награђује) зато што раде на уништењу наше традиције и културе а самим тим они заједно раде и на физичком геноциду нашег српског народа.
    Скоро тоталним монополом над музиком су бескрајно загадили наш српски изворни народни мелос. Јер самим тим што су цигоње свирале у нашим кафанама, на нашим медијима, свадбама, прославама и весељима наша ‘народна музика’ је зло ретко видјених размера: пошто су не само упропастили нашу праву народну музику него су својим присуством укаљали све наше светковине!
    Цигани ретко плаћају јавни превоз иако се од њих неможе ући у аутобусе, при чемо често претурају по контејнерима те са торбама пуним дјубрета улазе у јавни превоз, а самим тим, на тај начин шире заразу и болести свуда око себе… У продавницама, они са својим прљавим рукама претурају по хлебу те и на тај начин деградирају Србе, то јест чине велико нехигијенско злодело нашем народу…
    Велики број Цигана се бави дзепарењем. Они најчешће краду од незаштичених Српкиња! Полицији су по овом питању везане руке новим демократским ‘законима’.
    Кад год им се укаже прилика, цигоње траже и скоро увек добијају социјалну помоћ од државе, иако често нису уопше држављани Југославије. Иначе велики број ових уљеза је дошао у нашу земљу из других земаља, па чак и са других континената. Вечина пара за дечји додатак, трудничко и породиљско боловање, те за друго, треће и четврто дете иде у укаљане руке Цигана, Шиптара и муслимана. То су иначе, наше паре, које је ова држава сакупила од Срба који су запослени и редовно плачају све дажбине и порезе.
    Наше пијаце су преплавили цигани који варају наш народ нетачним вагама, те често продају украдено воће и поврће или робу коју су добили на кванташкој пијаци по знатно повољнијим ценама од Срба, јер кванташку пијацу у Београду контролишу Шиптари.
    Цигански паразити су заједно са Турцима и муслиманима нешто најгоре што је задесило Србију и целу Европу. Они су рак рана српском народу, загадјење вансериских размера! То је један екстремно примитиван и дивљи "народ" чије је само присуство унутар Србије  погубно. Нарочито када се у исто време чине велики напори да се Срби поистовете са Циганима. Поистовечивање Срба са циганским уљезима се најчешће врши путем медија: на пример, филмова (јер је тешко видети било који домаћи филм а да нема цигане или где Срби нису приказани као цигани; а да и не спомињемо муслиманчину Емира Кустурицу и његов филмски опус страве и ужаса) и ТВ емисије (као што је Фахретина ‘Гранд Продукција’на ТВ Пинку, те целокупна забавна музика ТВ Пинка или пак цигански програми на Радио-Телевизији Београд и Нови Сад…).
    Циганштине су екстремно дрске и крајне огавне битанге за које смо ми обманути да толеришемо те су се они екстремно осилили. Као последица они крајње бахато малтретирају наш цео народ. Неки од многобројних примера циганског терора над Србима су: цигани који несметано улазе у градски превоз да би малтретирали све путнике својом свирком и дреком како би потом (као врхунац перверзије) јос захтевали да буду плаћени за то; Цигани слободно улазе у ресторане и неометано досађују гостима док власници ресторана на то уопште не обраћају пажњу (те на тај начин дозвољавају циганима да малтретирају њихове госте); цигански малолетници сачекују београдјанке које носе кесе са воћем са пијаца, те ножем исеку кесе и кад воће испадне они се са свих страна сјате и брзо га покупе па побегну; цигани возе или гурају, на тротоару, велика колица напуњена картонима из контејнера те приморавају Србе да им се ужурбано склањају са пута; Цигани и Шиптари који "раде" у градској чистоци често током радног времена седе, пију, грицкају семенке (и праве велико дјубре), разгледају новине, или се крију по зградама, у парковима; све веће раскрснице, у граду, Цигани користе да сачекују возила и тобоже перу шофершајбне те и на тај начин приморавају наивне Србе да им дају паре; циганска гамад јури улицама и дивље се понаша јер су научили да их нико неће у томе спречити…
    Ако дође до било каквог сукоба између Срба и Цигана: сви Цигани, у околини, ће притећи у помоћ циганину али нико од Срба неће притећи у помоћ Србину. То је зато што смо ми вековима учени неслози те да се поистовећујемо са Циганима а да патриотизам за нас искључиво значи нетрпељивост према нашим суседима, то јест према нашој раси (свим Белцима)… Што само указује на чињеницу колико смо као народ разједињени, подељени, несложни, заглупљени, залуђени и срозани!
    Комунисти су учинили да се у скоро свакој, имало већој, згради налази барем по једна стамбена јединица коју су окупирали Шиптари, Цигани, муслимани, итд. А ова нова демократска власт, је још гора: они граде цела насеља за Цигане док још увек многи Срби немају решено стембено питање. А суманута градоначелница Београда и један од лидера ДОС-а, Небојша Човић, се и још као последњи дебили хвале тиме!
    Многе песме (староградске, ‘народне’, забавне, турбо-фолк) спомињу Цигане у позитивном светлу: што је пропагандна подмуклост, јер се на тај изузетно покварен начин наш народ индиректно поистовећује и солидарише са овим омраженим, непожељним и одвратним азијатским уљезима којима није место у Србији.
    Један добар проценат Срба нема посао али зато одређен број Цигана, Шиптара, Балија-муслимана ради у нашој Србији. На пример, велики број кондуктера у Београдком градском саобраћају и одређен број возача су дотични уљези. При чему су мандови запослени у градској чистоћи неки од највећих нерадника који примају велике плате за тотални нерад!
    Цигани су екстремно примитиван и заостао народ! Јер шта да се каже о "људима" који продају сопствену децу (или боље рећи: младунце). Они су не-цивилизовани дивљаци који могу да вршљају и раде шта хоће у нашој Српској земљи јер смо ми погубно учени да све уљезе (Цигане, муслимане, Јевреје, Кинезе, Арапе, Црнце, итд) трпимо, толеришемо и помажемо. Ово је перверзија невиђених размера!
    Цигани, заједно са муслиманима-Балијама и Шиптарима, се размножавају брже од пацова док у исто време Срби имају негативан наталитет рађања. Ми ћемо, ако се ништа не измени по овом питању, кроз две генерације постати мањина а ускоро потом нас више неће ни бити јер можемо бити сигурни да ми, као мањина, нећемо имати права које сада остале мањине (Балије и Цигани, на пример) имају у нашој властитој земљи. Можемо и сад да видимо колико ‘права’ имају Срби на Косову а у будућности ће засигурно бити још горе уколико се сада ништа не предузме!
    Ови гнусни паразити масовно користе све погодности које им наше друштво несебично нуди а у исто време ни на који начин не доприносе држави. То јест цигани ће на све начине избегавати плаћање пореза а у исто време се од њих неможе ући у домове здравља, школе, обданишта, болнице, породилишта, народне кухиње, завод за незапослене, амбуланте, зграде општине, пијаце, градски превоз, завод за социјалну помоћ, црвени крст, аутобусе, возове, биоскопе, домове за незбринуту децу, итд.
    Циганска стока пиша, пљује и сере где год стигне по Београду и целој Србији. У парковима врше нужду поред клупа, а то исто раде и по зградама, улицама, пред улазима, на паркинзима…где год стигну. А да и не говоримо како прљају наш Београд и бацају одпадке на све стране. Веома често цигоње која раде у градској чистоћи направе сами више ђубрета грицкањем семенки и бацања разних отпадака током радног времена него што успеју наводно да почисте за то време…
    Они бесомучно малтретирају све Србе током венчања (испред општине се од њих неможе живети), слава, сахрана, итд. На улазу у општине, дечије болнице, гробља, цркве: цигани сачекују Србе и бахато се понашају све док им слуђени Срби недају паре, само да би их ова подмукла гамад оставила на миру! Што је у ствари злочин ретко виђених размера а који "наша" држава отворено толерише, то јест допушта циганштинама да то слободно раде без икаквих забрана или законских санкција!
    У прошлости, на простору целокупног Балкана мандови су путем "мечкарења" скоро у подпуности истребили целокупну популацију европских мрких медведа. Процена је да у нашој земљи има још највише 30 слободних медведа… Дали сте икада чули неко наше ловачко удружење или Друштво за заштиту животиња да је дигло свој глас против овог геноцида и нехуманог поступања према овим јадним дивљим животињама? Кроз какве све муке и јаде пролазе ови јадни медведи док их Цигани не укроте и издресирају може се само замислити, када се зна да су цигани окрутна и примитивна бића склона најмрскијим злочинима. Тек у задње време се почиње водити брига о овој напаћеној и угроженој животињској врсти али једино захваљујући Европским удружењима за заштиту животиња и природњацима који су протестовали код Досманлија ради спасења свих преосталих мрких медведа од Цигана.
    Једино могуће решење датог ужаса који је снашао наш обманути и слуђени народ је да најпаметнији мушкарци и прави родољуби дођу на власт те да спасу нашу изузетно загађену отадзбину од свег не-Европског ужаса (Цигана, Турака, Арапа, Јевреја, Шиптара, муслимана, Црнаца, Кинеза, итд)! Но, легије перверзног ужаса, које владају светом вуку све конце у нашој (и страној) политици те у нашој земљи нема стварно доброг политичара. Сви политичари и све политичке странке су погубне по наш народ. Шта ту има више да се каже када је на прошлим председничким изборима 2002 за председника Србије од стране ДОС-а био кандидован Јеврејин а "наши" медији су га помпезно приказивали као јединог правог господина у тој изборној трци. И шта ту још има да се каже када је од свих политичара убедљиво најбољи господин Војислав Шешељ а он отворено воли Кинезе, Цигане, Арапе, муслимане док су за њега највеци непријатељи нико други до Хрвата, Словенаца и Немаца! Очигледно је да перверзне банде, које владају светом (и које углавном сачињавају: Јевреји, масони, муслимани, велике банке и фирме, организовани криминал, итд) желе бити сигурне да ко год дође на власт у Србији: нашем народу  се неће ништа добро писати.
    Иначе, да се зна, непријатељство између Срба и Хрвата је систематски стварано и одржавано већ више од 100 година. Изазвао га је Јосип Франк (вођа такозване "Чисте Хрватске Странке Права") иако он сам није био Словен него Јеврејин. [Такође требамо споменути и чињеницу да ни сам Фрањо Туђман, у ствари, није био Хрват.] Јосип Франк је иначе по задатку, из Београда, отишао за Загреб да би започео дату партију то јест иницирао процес са циљем стварања раздора унутар нашег обезглављеног  словенског народа. Завади па владај је био њихов мото. Од тада је у Хрватској  пуно труда и напора утрошено да би се наш народ изнутра поцепао и завадио како би други народи, расе и религије могле лакше да нас искоришћавају, те несметано отимају наше вековне  територије. Ми смо обмањивани да су нам највећи непријатељи Хрвати или Срби а да су нам друге расе и религије (Цигани, муслимани, Кинези, Јевреји, Арапи, Црнци, итд) пријатељи. Ово је екстремна подлост која нас све заједно засигурно води у пропаст. Јер ми смо Европски народ и нама су сви бели Европљани сродни а то се нарочито односи на све Словене (Србе, Хрвате, Црногорце, Словенце, Македонце, Бугаре, Русе, Белорусе, Украинце, Пољаке, Лужичке Србе, Чехе и Словаке).

Филозоф и писац Драган Главашић

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.