Повезане локације и везе

недеља, 22. новембар 2015.

Шта је ЦОВ (Ционистичка Окупациона Влада), ЗОГ на енглеском

Реч ЗОГ(у даљем тексту ЦОВ) је скраћеница коју користе национал социјалистички револуционари данашњег времена."ЦОВ" је скраћеница за "Ционистичку окупациону владу".Термин се користи за опис ционистичких марионета које контролишу већину белих нација на планети.Типичан пример је Блерова влада у Великој Британији и њихови добровољни колаборанти у полицији,медијима,јавним институцијама и судовима који намећу њихове анти-аријевске законе Британцима.

Оно што можемо да видимо у ретроспективи Аријевских нација данас је борба за контролу мисли белога човека која се води са највећих позиција власти па све до најнижих чиновника.

Иако ционистичке окупационе владе на први поглед изгледају као независне,оне су само марионете интернационалних финансијера(банкстера при.прев.) који иза сенке координишу њиховим акцијама.

Ове и овакве владе раде са заједничким циљем да институцијализују тиранију која може да сузбије и уништи свако критичко мишљење о њиховој издајничкој политици..

Њихов циљ је да денацификован свет без различитих раса и култура настане "сивим роботима" који не представљају никакву опасност за њихово илегално и противзаконито стечено богаство и привилегије.




ЦОВ је окупациона влада јер је контролисана од стране туђинаца.Они се "увлаче" у нације са задатком да саботирају легитиман ауторитет нације,националну војску и економију и да је доведу до капитулације као независног суверенитета.

Нису све вође ЦОВ-а Јевреји,али је очигледно да Јевреји имају највећи утицај који је изразито велики с обзиром на њихов број.

ЦОВ је "ционистички" јер њихов рад не престаје да намеће људима убеђење како су они "изабрани људи",њихов циљ је да владају светом,издајући команде свим нацијама Гоја(погрдан назив који Јевреји користе за не-Јевреје).

Немачко-канадски ревизиониста Ернст Зундел,дугогодишњи "трн у оку" ЦОВ-а који је то постао разоткривањем мита о "Холокаусту",сматра да термин(ционистичка окупациона влада-ЦОВ) долази од америчког писца Ерика Томспона из 1970.године.

Начин на који Ционистичка Окупациона Влада ради је илустрован у краткој причи Јоргена Графа испричаној на конференцији Института за Историјску Ревизију 1994.године.


"Једна басна каже да је једном давно била птица која је срећно бринула о својим јајима.Птица је била поверљива,понизна и самозадовољна и није приметила да је њена јаја украла лисица.

Лисица је на њој својствен лукав начин прикрила своју крађу заменивши јаја камењем у дубокој ноћи,једно по једно.Птица није имала појма шта се догодило и наставила је да шири своја заштитничка крила,уверена да ће се камење временом претворити у мале птичиће.

Лисица је међутим имала неприљатеља,човека,који је рекао птици да су њена јаја у ствари камење,узео их од лисице и вратио птици.

Можда мислите да је птица били одушевљена и пресрећна?

Није!

Птица се била навикла на камење.

Потпуно је полудела и почела нападати "непозната" јаја,кружећи и крештући и ударајући крилима и чак је напала и човека који јој је вратио јаја."

Ово је пример наше борбе данас.ЦОВ има контролу над мислима наших људи и наш главни циљ мора бити да игноришемо перифедне политике и усресредимо нашу пропаганду директно на мисли наших људи.

Национал Социјалисти су једини покрет отпора геноцидној политици Ционистичке Окупационе Владе али наша тактика мора да се промени.

Идемо према новом миленијуму и Новом Светском Поретку.Старе методе и тактике су разочарале наше људе.Не живимо више у 1930.години и методе и тактике које су можда деловале тада неће деловати данас.Ако активисти покрета отпора не схвате ово осуђени смо на неуспех.У надолазећој борби бићемо сравњени са земљом,згажени као бубе под чизмом ЦОВ-е.Јел то оно што желиш Бели човече?(Србине).Да ли ћеш и даље марширати тамо-вамо кукајући о Црнцима(Циганима) који долазе овде,машући својом малом заставицом апатичној јавности која стане у буљи у тебе као да си путујући циркус,док прави неприљатељ броји свој новац и пије скупоцени шампањац.Пробуди се Бели човече(Србине)."Затвараш врата штале након што је коњ већ побегао."Тај стадијум борбе је прошао и ми смо изгубили.Сада је време за следећу фазу.Није време да заустављамо инвазију на наше нације и њихово преузимање већ да схватимо да Окупациона Влада чврсто стоји на својим ногама и да је већ убацила стране плаћенике широм Европе.Ако хоћеш да маршираш улицама још наредних шездесет година боље ти је да одмах ставиш на себе црни пришивач јер све што ћеш бити је предводник наше расне сахране заувек нападајући симптом а не узроке.

Они који могу да схвате озбиљност ситуације и могу да занемаре ЗОГ обојено топовоско месо и виде капиталистичке џукеле које вуку конце безскрупулозне, једнообразне, расне издајнике који играју јеврејску игру да би задовољили своју похлепу и жељу за моћи ће то сами схватити.

САДА ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ПРЕГРУПИСАЊЕ
ИДИ У ИЛЕГАЛУ И ТРЕНИРАЈ ЗА КОНТРА-ОФАНЗИВУ

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.