Повезане локације и везе

недеља, 22. новембар 2015.

Косово, Европски Аламо


Косово, Европски Аламо

Луис Бим


"Ако председник Милошевић настави идаље да спроводи агресију уместо мира, војни планови NATO-a ће морати да се наставе", рекао је председник Клинтон новинарима на травњаку испред Беле Куће. "Наш циљ остаје јасан: Престанак убијања и постизање трајног мира који ће вратити самоуправу Косоварима."

Свакоме, ко је макар мало упознат са двосмисленим фразама у познатој Орвеловој књизи "1984", ове Клинтонове речи ће му одзвањати тако иронично, да је то поражавајуће.

Да би зауставио убијање, Клинтон ће наставити да убија српски народ, све док они не прихвате његове услове. Да пи постигао трајан мир, он ће заратити против Југословенске државе. Да успостави самоуправу, он мора да уништава тренутну закониту владу друге државе, и да успостави страну владу, замишљену у страним државама. Да ли ово изговара председник САД или неки сексуални манијак са крстарећим ракетама на располагању?

Хуманост - каже Клинтон. Али нека свет не заборави да је управо Бил Клинтон послао тенкове, ватру и метке на мирне чланове цркве у Вакоу (Тексас) убивши осамдесет људи, жена и деце без трунке покајања, гриже савести и жаљења. Сада овај децо-убица, палитељ цркава, силоватељ и лажљиви прељубник, који себе назива председником САД, почиње да убија Европљане у име америчке нације!

Сједињене Државе су под вођством Била Клинтона постале терористичка држава. Лансирањем крстарећих ракета, бомби, ватре смрти и разарања над људским главама са једне стране света на другу. Наша некад поносна застава запрљана је и понижена
овим злочиначким делима. Свет на анс гледа као на окрутне људе који су спремни да притиском на дугме униште животе и домове људи које никада нису ни видели, нити су им ови икакву штету учинили.

Оно што САД и NATO раде није ништа друго него чиста агресија страну државу. Слична агресија је започела Други светски рат.

Бомбардовање мале европске државе је тероризам најгоре врсте. Кад је овде у Сједињеним Државама Тимоти Мек Веј, једним изнајмљеним камионом пуним експлозива, напао федералну зграду у Оклахома Ситију - убивши људе жене и децу - он се правдао да је само послао упозорење влади. Председник Бил Клинтон и његови луди бомбаши из Вашингтона бацили су на Србе, само прве ноћи бомбардовања, 865 камиона Ryder, пуних експлозива, а користили су исто оправдање за убијање: "Шаљемо влади Југославије упозорење да морају да преговарају" - Рекао је Клинтон вестима CNN. Његова порука смрти ће као и Мек Вејова, уништити животе људи који никоме нису наудили.

Ни једна терористичка група у свету није убила више људи, срушила више фабрика, тржних центара, школа и кућа, као Пентагон под Билом Клинтоном. Постали смо главни терористи на свету. Јао нама! Каква срамота и бешчашће за велику земљу основану од Џорџа Вашингтона и Томаса Џеферсона.

То што је Америка пала тако ниско да је води један срамни перверзњак као што је Бил Клинтон, значи да се примичемо крају наше, некад славне, цивилизације и нације. И упозорење: амерички народ није невин за злочине које је овај човек починио против других људских бића. Било да убија људе у Тексасу, Ираку, Судану, Афганистану или Југославији, грађани ове државе деле кривицу за почињене злочине. Он је изабрани председник, и без обзира да ли је неко гласао за њега или не, он је грађанин државе која омогућује јадну владавину таквог човека и дели одговорност за његове грехе. Ако не разумете зашто је то тако, онда сте гледали превише телевизије. Свим мислећим људима је јасно да они који безумно подржавају Клинтона у његовој поруци смрти, деле кривицу за проливену невину крв.

Од Беле Куће до јавне куће

Они који су од Беле Куће направили јавну, они који су штитили и макрое и курве, нису само зли, насилни и опасни криминалци --- они су ВАША ВЛАДА. Запамтите ово: Раније, пре овог лудог терора у Југославији, арапске жене и деца су крстарећим ракетама разношени на комаде пред очима својих очева и мужева, ни из једног другог разлога до председникове перверзне жеље да скрене пажњу са својих срамотних дела. Са томпусом у једној руци и курвом у плавој хаљини у другој, Клинтон је Белу Кућу претворио у свој приватни бордел. Да ли је онда неразумно очекивати да ће у неком тренутку у будућности наше границе прећи оштећени људи, чија ће једина намера бити да нас казне за нанесену неправду. Ако они дођу по своју освету (а ја верујем да хоће), хоћете ли ви онда имати моралне чврстине да јавно говорите против бомбардовања других држава? Да би постали прави грађанин, коме је стало до будућности своје нације довољно је да се супротставите злу на високим функцијама. Тад ће можда бити прекасно.

Они који дођу на наше обале по своју освету бориће се за успомене на породице побијене крстарећим ракетама. Они не могу допрети до председника. Он је сигуран у својој Белој/Јавној кући. Он има десетине хиљада федералних агената који га штите. Зато ће они доћи по вас, или некога сличног вама. Пошто постоји Бог на небу, правда ће сигурно пасти на главе наших сународника који се нису успротивили зликовцима у Вашингтону.

Можете ли чисте савести, заиста, рећи да немате ништа са Клинтоновим бомбардовањем, када сте платили порез од ког се праве бомбе које убијају децу и жене широм света? Размислите о томе. Погледајте кроз очи оштећене особе чија је породица убијена од ваших, вашим порезом плаћених бомби. Он зна да сте ви гледали телевизију, излазили у отмени ресторан, или можда уживали у спортским утакмицама, док се крв његових жене и деце сливала између његових прстију и полако натапала пустињски песак. Иако се ви можда не осећате одговорним за дела ваше владе, он ће вам донети бол, коју он тако добро познаје. Донеће је...

Полиција Новог Светског Поретка користи ракете и телевизију

Нови Светски Поредак има планове за Европу, а водећа сила у тој светској влади, била је а и даље је САД. NATO а не UN, је светска полиција која ће бомбардовати, убијати, застрашивати и уништавати док год се Европа и остатак човечанства не покоре. Нови Светски Поредак воде Џорџ Буш, Бил Клинтон и слични, и наравно наредни дегенерисани перверзњак који купује своју карту за председничку канцеларију илегалним страним донацијама, подржава га осам злокобних корпорација које поседују 87% америчких медија и новац од дроге из акција CIA у Латинској Америци, Мена Арканзасу и другде.

Врховни командант NATO, генерал Весли Кларк, злокобно је изјавио на вестима CNN: "Не заборавимо шта је узрок проблему. У модерној Европи нема места за етнички чисте државе. То је идеја из 19. века а ми покушавамо да уђемо у 21. век, а то ћемо урадити са мултиетничким државама." Дакле, сав Клинтонов говор о бомбардовању да би се спасили животи је покриће за тајни план Новог Светског Поретка. План, за који просечан човек не зна ни да постоји, а поготово не зна за последице на његов живот. Али ускоро ће људи сазнати. Данас је бомбардована Србија, сутра ће то бити нека друга држава. И тако док цели свет не буде увучен у рат између људи који воле слободу и оних које представљају Клинтон и NATO.

Ови контролисани медији имају сврху да амерички народ не зна кога би требао да подржава и који су прави проблеми у Југославији. Намерно и са великом злобом Срби су и дању и ноћу представљани у злу светлу, док су они против којих се боре описани као беспомоћне избеглице. Постоји добар разлог за ове обмане и манипулације умовима америчког народа. Сексуални преступник Клинтон подржава Ослободилачку Војску Косова (ОВК), терористичку организацију, која је 1997. према нашем властитом Стејт Департменту стављена на листу терористичких организација. Ова албанска исламистичка терористичка војска финансирана је од стране муслиманских нарко картела који продају хероин у САД и Европи. ОВК је неколико година бомбашким акцијама убијала невине српске цивиле, жене и децу у покушају да успостави независну исламску владу на територији хришћанске југословенске државе. То је терористичка кампања потпуно скривена од телевизијских екрана и новина у САД.

Американци нису ништа чули о терору од стране ОВК, већ само о легитимном одговору председника Милошевића који је полицијом и војском заустављао побуне и терористичке бомбашке акције којеје спроводила ОВК. ОВК је крива за нападе на школе, ресторане, трговине, јавне установе, за убиства, силовања и разне страшне ствари које рат пробуди у људима. Да, људска права су прекршена на обе стране. Срби нису ништа ни више ни мање криви од ОВК. Али ово није време да лицемери наоколо бацају бомбе. Не траба заборавити да су у Фебруару 1945. ваздушне снаге САД бомбардовале и убиле 125 000 немачких избеглица које су бежале пред Црвеном Армијом. Слично томе, док трепнете оком, САД су убиле 214 000 људи атомском бомбом. У само 2 дана четворогодишњег рата САД су убиле 339 000 људи. То је много више него што су Срби убили током читаве борбе против ОВК. Вероватно никад у историји људског рода, такво очигледно лицемерје није достигло овакав ниво. Клинтонова осуда Срба расте као смрад свих оних убијених и спаљених тела, који гуши и саме душе искрених и мислећих људи широм света.

Историјат



Због контроле медија већина људи не зна да се права битка води унутар граница Југославије. Дозволите ми да кажем нешто о томе. Пре 600 година исламске хорде напале су хришћанску Европу. Уништавали су све што им се нашло на путу, Оне који су одбили да се исламизују задесила је страшна судбина. Српске жене су прво биле силоване а затим продаване у робље заједно са својом децом. Српски мушкарци који нису погинули у борби кастрирани су и ослепљивани да буду послушни робови својим господартима. Читави градови постајали су ломаче, које су својим пламеном додиривале небо за хиљаде људи који су били живи спаљивани од стране освајача. У једном тренутку док су напредовали према Србији, Турци су распели 12 000 људи, исмејавајући Христову погибију и веру Срба. Турска инвазија на Европу је изгледала незаустављива док су газили све пред собом мачем и огњем, све док нису стигли до Косова Поља.

Ту је 1389. године, 77 000* хришћанских витезова и ратника изашло пред Турке. Сви они, заклети једни другима и Христу да ће радије умрету него прећи у ислам и изгубити слободу. Са постом и молитвом, и Крстом Христовим испред себе, 77 000 хришћана предвођени кнезом Лазаром ушли су у славну битку до смрти. Проливали су своју крв не само за слободу Србије него и целе Европе. Када је битка окончана, крем српске мужевности лежао је у гомилама на пољу крвљу натопљеном, заједно са својим кнезом. Али њихова смрт није била јефтина за муслимане. Ови мученици су се тако херојски борили за своју веру да су и муслимански војници платили велики данак, тако да је напредовање у срце Европе било заустављено. Током битке, пошто си чули о погибији кнеза Лазара, група витезова јуришала је непромишљено према самом центру турске војске, гдје су у његовом шатору убили и турског султана Мурата I. Tу су и они сами, бројчано надјачани, изгинули**

Косово поље је од тада постало света земља за Србе. Многи историчари хришћанске цркве сматрају да је то највећа гробница хришћанских мученика погинулих у једном дану. Ни једна већа жртва хришћана није позната. Рим је имао своју славу, али Србија има Косово! Сваке године на Видовдан, Срби прослављају успомену на ту епску жртву за слободу и веру у Христа, постом и молитвом.

Таква је историја Алама*** у ком се српска мушкост супротставила непријатељу западне хришћанске цивилизације. Покрајина Косово је срце и душа Србије и Срби га неће предати данашњим муслиманским терористима потпомогнутим америчким крстарећим ракетама и бомбардерима Б2. Америчкој агресији ће се храбро супротставити потомци оних који су погинули на Косову пољу. Покушаји да се отргне од српског народа ће пропасти, а Америка ће бити осуђивана и осрамоћена због свог кукавичког бомбардовања. Као што је мексички генерал Санта Ана позвао на предају Тексашане пре него што његове трупе уђу унутар зидина Алама, Клинтон је позвао на предају Косова. Али неће га добити, а од оних које убије направиће мученике. Слобода и вера и даље имају своје браниоце.


КРАЈ.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.