Повезане локације и везе

уторак, 21. август 2018.

600 000 миграната поднело захтев за азил у Србији


ПОДРЖИТЕ ЈУТЈУБ КАНАЛ АНТИ АНТИФА СРБИЈА У ДАЉЕМ РАЗВОЈУ И РАДУ.

Драги сународници, браћо Срби и сестре Србкиње ово је последњи акт ционистичког плана за потпуно уништење Србије. Окупацијом државних институција, добрим делом и приватизацијом истих, србски народ је заиста пред крахом, говоримо о биолошком опстанку, о опстанку хришћанске Србије обзиром на званични податак у ком је захтев за азил у Србији поднело 600 000 имиграната из Арапских земаља.
Сународници драги, нас не води мржња према муслиманима него искрена брига по безбедност Србије, србске деце, девојчица које широм Европе злостављају исти, те се не може очекивати да ће у Србији бити цивилизовани. Њихова култура је таква да је суживот са њима немогућ.
На крају ми смо народ са великом стопом морталитета, србска војска и полиција неће бити у стању да очувају мир, немојте се заваравати погледајте шта се дешава на Југу Француске, широм Италије и Европе. У Енглеској, посебно Бирмингем, Лондон и Ротерам су познати по званичним подацима о броју отете деце...
Податке о стању Србије чије изворно становништво ће се наћи у јако тешким временима уколико се не спречи усељавање муслимана на наше тло. Додаћемо чињеницу, званична документа ЕУ: сваки пети мигрант је из Сирије, преко 85% ''избеглица'' чине мушкараци од којих је пола учествовала у борбама при ИСИС терористичким групама.
Не допустите да вас праве будалама, нису то никакве избеглице већ исламска армија која има циљ поробљавање европских народа и уништавање Хришћанства.
А ми Срби смо посебно омражени у исламском свету због прошлих година и фабрикованог геноцида у Сребреници.
Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.