Повезане локације и везе

субота, 18. август 2018.

Очување наслеђа и традиционалног система вредности


Очување наслеђа и традиционалног система вредности

1. Очување српског културног и историјског наслеђа

Свесни времена и тренутка у којем живимо, времена наглих технолошких и моралних промена сматрамо да су српски језик, култура и историјско наслеђе у 21. веку изложени забораву и да се налазе на маргинама свести нашег човека. Данас када омладина срља ка материјалним вредностима, када је систем вредности срушен, а етика човека пољуљана, ми се залажемо за очување историје и традиције.
2. Национално питање
Као што сви народи и нације теже ка јединству и уједињавању, тако ми сматрамо да је елементарно право српског народа тежња ка уједињавању. Сматрамо да сви Срби, где год се налазили, треба да иду и чине све ка том циљу. Ми можемо бити спокојни тек онда када сви Срби из свих српских земаља буду живели у једној националној држави.
3. Борба против новог „система вредности
Медији, интернет, слаб школски систем, одсуство породице, препуштеност деце улици, „Фарме”, старлете, квази естраде и слабост државе направиле су од младих Срба људе без душе у јурњави за лажним сјајем. Тежимо да вратимо нормалне вредности као што су: љубав и поштовање ка родитељима, другарство због друга, а не због новца, вера у Бога и љубав према отаџбини.
4. За Европу, а не за Унију
Да је Србија део Европе и географски и културно и научно не треба много објашњавати. Као што је јасно место Србије у Европи, тако је и јасно да Европска Унија тежи да убије све оно што је красило вековима европске народе, желећи да им наметне мултикултуризам, геј бракове и људске законе изнад Божјих.
5. Противљење НАТО алијанси
Порушене зграде у центру престонице и даље стоје, несрећни родитељи и даље оплакују своју недужно страдалу децу, а локални политиканти желе да виде Србију у том крвавом пакту. Зауставимо слање такозваних српских војника у међународне мисије и обезбедимо мир у свим деловима своје земље. Спомињимо Милицу Ракић, и све недужно страдале у злочиначком бомбардовању 1999.
6. Истински национализам
Протекле три деценије на површину су изашли људи који су обрукали има српских светосавских националиста: својим неморалом, агресивношћу и незнањем, у јавности су створили слику о патриотизму као уличној идеји за нешколоване незапослене људе који су жељни кафане и туча у њој. Наша борба за један од главних циљева узима управо то - промену виђења националисте у очима јавности: добри ђаци, најбољи синови, елитни људи лепих манира, широког интересовања, човек борац и узор свима у околини - то је националиста!
7. Србија Србима
Многи погрешно тумаче ову најлепшу крилатицу национално свесне омладине. Она није позив на прогоне и погром, јер српска омладина не сме да зна за мржњу и презир, већ само за љубав и жртву. Ово је позив и порука која за циљ има да Србија припадне Србима у политичком и економском смислу, а не да нашу судбину кроје странци, ма из које земље они били. Свако ко живи у Србији и жели јој добро, и воли је за нас никад неће бити странац.
8. Економско питање
Српски сељак је заборављен, а српски радник потцењен и приморан да ради за минималац. Данас Србија, земља пољопривредника, увози лук из Кине, а пасуљ из Јапана. Сматрамо да наша економска политика мора да се окрене производњи, а не увозу.
9. Позив на слогу
Наслеђе позива све исправне и национално свесне Србе да у време борбе за интересе свог народа и отаџбине заборави на све међусобне размирице и нетрпељивости, и уједине своја срца и умове за добробит  Србије. Тежимо ка повезивању и учвршћењу свих правих и здравих вредности које је Српство изнедрило.

1) Будите искрени.

Национал Социјалиста се суочава са чињеницама желео он то или не. Неискреност је одлика непријатеља који је лажирао човеков начин живота, историју и садашњост. Национал Социјализам представља истински живот у најчистијем облику.


2) Верујте у Бога и у самог себе.

Бог поставља најснажнијим смртницима најтеже задатке како би елиминисао слабиће. Он жели да најбољи достигну и остваре највиши стандард живота: савршено човечанствo.


Предајте себе потпуно судбини и Бог ће вас штитити у борби. Бог помаже само онима који помажу сами себи. Ако и не успете, докле год знате да сте дали све од себе нећете имати разлога да се стидите. Изгубићемо само ако одложимо наше оружје због сопствене слабости и кукавичлука. Постоји само једна врста бешчашћа - предаја.


3) Останите верни вашој Раси.

Нико не сме покварити оно што је природа стварала вековима расне еволуције. Ваш највиши циљ постојања је настављање те исте еволуције ка бољем, снажнијем и лепшем човечанству. Чистота највише расе је основа развитка еволуције.


4) Борите се за своју Расу.

Борите се за свете идеале Национал Социјализма који представља срце ваше величанствене Расе. Само у борби ћете доказати од чега сте састављени. Само тако ћете сазнати ко поседује дух храбрости, опредељености и пожртвовања. Нико други вас не сме водити. Животна борба за опстанак довела је човека из прошлости до највиших достигнућа аријевске расе у садашњости.

Наша борба ће изабрати најбоље појединце и они ће повести Национал Социјалистичку идеју до коначне победе.


5) Ви сте супериорна индивидуа.

Бићете надјачани у овој борби пошто су најбољи увек у мањини. Одлуке које су створиле историју није доносила већина, већ углавном мањина људи. Ви сте представник вашег народа али сте вољни да служите вашој раси.


6) Волите вашу расну сабраћу.

Нека ваша највиша осећања буду љубав према расној фамилији, јер њима дугујете живот. Не плашите се нижег човека (расно инфериорног) и не прогањајте га. Ви сте супериорни али нисте његови власници. Ако морате да се борите против њега немојте га жалити. Уништите вашег непријатеља сурово и коначно. Борите се против непријатеља и свима кажите истину о нижем човеку и колика је он претња аријевској фамилији.


7) Усавршавајте сународнике.

Сви Аријевци су ваша сабраћа, чак и они мање интелигентни и мање храбри. На вама, као Национал Социјалисти, је задатак да улијете храброст у њихова срца и да их информишете. Неки од ваших сународника су заведени и искварени злом које трује вашу расну душу. Њих не смете мрзети због њиховог стања дегенерације, већ их морате усавршити и дотерати, повратити их њиховој расној фамилији.


8) Одбаците декаденцију.

Декаденција је све што разара и уништава, физички или духовно, здравље и развитак наше аријевске расе. Не дружите се са декаденцијом и задржите расну и идеалистичку чистоту по цену сопственог живота. Ваш идеализам је ваша част. Све се мора ценити по питању опстанка и напретка наше расе. Све што задржава напредак и угрожава опстанак наше расе мора бити искорењено и уништено.


9) Најбољи појединци владају.

Највећа достигнућа на земљи су дела великих лидера. Расна заједница може достићи пуну снагу само ако поседује принцип вођства који поставља најбољег појединца на прво место. Неће бити величине без доброг вођства. Демократија је болест, почетак краја, увод у неизбежно уништење. Демократија води ка хаосу из кога ничу окрутне тираније. Вођа ипак персонификује највише животне законе и вољу.


10) Ништа није немогуће.

Верујте старој изреци: "Ако постоји воља, постоји и пут." Све се руши пред човековом непоколебљивом вољом. Неопходност су сва наша жртвовања како би ојачали сами себе и припремили се за највећу битку у историји. Победа ће припасти само највернијима, најфанатичнијима и најјачима - најбољима.

Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.