Повезане локације и везе

субота, 25. август 2018.

Србска села су извор здравља наше нације, артерије наше земље

РЕКЕ, ПЛАНИНЕ И СЕЛА СУ ИЗВОР ЗДРАВЉА НАШЕГ НАРОДА

Србија је земља богата природним ресурсима и србска села су артерије наше земље, извор здравља србског народа! Но, наша села су напуштена, наши извори националног здравља су препуштени и распродати туђину будзашта од стране домаћих издајника у циљу богаћења приватних корпорација које раде на потпуном уништавању Србије. Али није крајњи циљ само богаћење, него уништавање србског бића!
Сви Срби и Србкиње, који су у могућности треба да иду из градова у села, а не обрнути ''тренд'' у ком се села изругавају и на тај начин терају србски народ са села у градове.
Овај начин специјалног ратовања се посебно односи на женску популацију.
Наше најлепше Србкиње, србска жена обманута наводним чарима градске лепоте, а изруганом свом статусу домаћице бежи у градове и још горе повлачи ћерке, децу са собом!
Србкиње док су биле природне и међ' природом биле су најлепше жене на Свету и јединствене као оригинал наспрам копије. Данас у Србији највећи део женске популације изгледа некако...просечно, исто и извештачено, како физички тако и духовно. Многе Србкиње су данас замениле своју природну, једину лепоту за вештачку ругобу.
Схватите суштину преваре расељавања србског народа са села. Комунисти су наше претке склањали са села силом, а данас то раде на перфидан, медијски начин како би се туђин населио на нашу земљу, користио НАША изворна богатства и сисао здравље из артерија НАШЕ земље!   
Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.