Повезане локације и везе

субота, 18. август 2018.

Иживљавање над Србским војводом Петром Бојовићем

Кроз историју окупатори на просторима Србије су покушавали да понизе, опљачкају и биолошки униште србски народ у сржи, тамо где највише боли те је комунистичка секта мучила и дословце убила од батина, тада старог војводу Петра Бојовића са једним циљем, да понизе србски народ, да убију наш понос, нашу част коју су нам оставили Претци у наслеђе. Данас имамо идентичну кризу и ситуацију у којој окупатор покушава да понизи србски народ, а ко год је то покушао у историјском смислу јако је лоше прошао!
Узмимо за пример Енглезе, Француску које су ''браниле'' муслимане од србске војске Деведесетих, данас се то враћа њиховим народима кроз таласе исламске имиграције у те земље али за разлику од Енглеза србском народу је искрено жао што се једна хришћанска нација нашла на удару исламских фундаменталиста, нама, Србским националистима, национал-социјалистима свакако је жао и саосећамо са било којим Европским народом ако се нађе на удару исламских терориста.
То чини суштинску разлику између србског народа, бар оног часног и национално свесног дела и оних који очигледно не верују у Бога већ у њихову секту! 
Србско Свитање

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.