Повезане локације и везе

четвртак, 22. фебруар 2018.

Основне национал-социјалистичке заповести

НАЦИОНАЛ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ЗАПОВЕСТИ
Colin Jordan




1. Упознај и поштуј Природу и своје место у њој, као свесни старатељ она брине за своју лепоту, ресурсе и своја бића! Ти си дошао из Природе и у Природу ћеш се и вратити.

2. Благо расног идентитета поверили су ти твоји преци да пренесеш на своје потомство! Немој се венчавати или забављати са онима који су друге расе јер је највећи злочин од свих, мешање раса, које је самоуништавајуће!

3. Немојте имати децу са онима који имају наследни дефект или знатну инфериорност унутар твоје расе јер је то спречавање њеног напретка!

4. Цени и брани приврженост крви и тла! Бори се да стране расе не насељавају твоју земљу , њена стечена имовина, држављанство и моћ са правом припадају само твом народу!

5. Поштуј, брини се, негуј и тренирај своје тело и ум за бескомпромисну битку у борби против невоља, и за развој свог потенцијала; стављајући своју дужност према циљу изнад задовољства и профита!

6. Сачувај своју част по сваку цену! Њом дајеш квалитет своме животу и добијаш заслугу на сећање када се он заврши!

7. Храброст, одлучност, истрајност, рационалност, интегритет, лојалност; то су квалитети за похвалу, а не послушност и одустајање, толеранција и компромис који су знак слабости и неуспеха.

8. Пријатељи који верују у свој народ су твоји расни, политички и религијски сродници. Твоја веза са њима превазилази националне границе и смањује опасност од савременог национализма. Увек буди њима одан!

9. Ти си све унутар свог народа а ништа изван њега. Зато нека буде твоје правило: Сви за народ и народ за све; показивајући поштовање свима који су твоје врсте, укључујући и младе, старе и оне који су онеспособљени без своје кривице!

10. У овим принципима леже највећи закони аријевског живота; права мера исправног и погрешног, доброг и лошег. Твоја верност је због тога испред свега и свих супротних закона и заповести. У подударању са њима лежи твоја права слобода и једини пут ка победи за твоју расу и за тебе самог.

Извор: Крв и Част Србија - Blood and Honour Serbia

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.