Повезане локације и везе

четвртак, 22. фебруар 2018.

Национал-социјализам или Бела надмоћ


НАЦИОНАЛ СОЦИЈАЛИЗАМ
ИЛИ БЕЛА НАДМОЋ



"Понос на своју расу, који не садржи мржњу према другим расама, је нормално и здраво осећање."

Национал Социјалисти се често суочавају са неистинама и неразумевањем које људи исказују када тумаче наше ставове. Широко је распрострањено веровање, захваљујући медијима и "холивудским нацистима", да ми мрзимо остале расе и желимо да их уништимо, првом приликом. Ови ставови, као и оно што се углавном назива бела превласт, немају ничега заједничког са Национал Социјализмом.
Национал Социјалиста је расиста само у једном смислу - жели најбоље свом народу.

Штампа са друге стране тврди да ми желимо да владамо и поробимо остале људе. Најлакши начин да демантујемо овакве глупости је да се осврнемо на ситуацију каква је била у оригиналној народној држави 1933-1945. Објективна студија ће доказати да је национал социјалистичка трговинска политика побољшала економску ситуацију у многим јужно-америчким небелим државама. Овакав развој је веома брзо прихваћен од ових земаља после година експлоатисања од стране капиталиста, који су увек сматрали да сва богатства овог света припадају њима. Иако ово није познато, чињеница је да су национал социјалистичке вође оствариле добре везе са Великим Муфтијом Јерусалемским као и са осталим важним личностима исламског друштва. Овакви потези су одобравани од већине арапских земаља, због тога што су увиделе да Национал Социјализам разуме јеврејски проблем, и ако из рата изађе као победник биће у позицији да реши бројне проблеме Блиског Истока.
Ови видовити људи нису погрешили - само пар година након завршетка II светског рата Израел је проглашен државом. Тако је почео прогон Палестинаца, веома бруталним методама, са њихових древних територија.
Од тада се Арапи суочавају са израелским нападима на Египат, Сирију, Либан...Све до данас када су ваздушни напади и бомбардовања цивилних места и избегличких кампова постали уобичајен пример израелске "дипломатије". Пред сам крај свог живота Адолф Хитлер је писао о жаљењу што није више радио на пољу сарадње са исламским светом, чији су системи вредности, веровао је, ближи нашима него ставовима дегенеративне демократије. Када сам био мали имао сам мајицу са сликом америчког војника поред мртвог Арапина. Били су окружени бурадима нафте а слоган је гласио:"Колика је сада цена О.Р.Е.С.-а?" Учени смо да мрзимо ове странце као опаке терористе који пљују нашу заставу и чији су акти мржње произвели пораст цена нафте и натерали нас да дајемо мало богатство за бензин. Касније сам сазнао да је О.Р.Е.С. створен и изгласао је подизање цене нафте како би заштитио западну подршку Израелу... Испоставило се да Муслимани имају легитимна права и да сам тада први пут схватио да непријатељи нису странци који живе далеко, већ систем и они који га подржавају, не осврћући се на последице, у нади да ће напунити џепове.
Медијски уметници лагања су од нас направили овце како не би схватили шта су прави проблеми. Недавно су западне шпијунске агенције биле веома активне у подржавању Курда у овим регионима. Финансијским манипулацијама, финансирали су обрачуне и ситније инциденте на границама ових земаља. Оваква дешавања спречавају уједињење сродних народа који живе у различитим државама. Видели смо овај "завади - па владај" трик у Европи током хиљада година, и када се наше владе понашају тако, не треба се чудити што нас цео свет презире. Не треба бити геније па схватити да земље Блиског Истока радије желе повратак озлоглашене, расистичке доктрине Национал Социјализма него "мир", "љубав" и "толеранција", филозофије које постоје данас. Можда је најбољи доказ да се долаже разлика између Национал Социјализма и беле превласти поглед на западне државе тридесетих и четрдесетих. Шампиони демократије, Енглеска и Француска поседовале су колоније у Африци, целој Индији и добром делу остатка света. Чуо сам приче о томе како су белци боље живели за време колонизације него икада пре и после ње, али морамо се насмејати овом аргументу, јер ми смо Национал Социјалисти. Пошто ми верујемо да је боље бити копач ровова у аријевској заједници него краљ расно мешане империје, не кривимо друге што верујемо у овакве изјаве. Наравно закон, ред и медицина дале су утисак овим страним нацијама о прогресу, али у реалности такве бенифиције су проузроковале пренасељеност, глад и смрт. Хитлер је осуђивао колонијализам, веровао је да он није у духу Национал Социјализма и да је непожељан људима који желе да се развијају на здрав начин. Хитлер је такође закључио да колонијализам није донео никакве предности урођеницима ових земаља, већ их је научио егоизму, материјализму, алкохолизму и дегенерацији. Многи немају високо мишљење о не белим стандардима живљења, али ипак оно што они сами произведу јесте израз њихове расне душе и природна еволуција група различитих од наше. Желим вас упитати нешто... Сви знамо да је систем ставио чизму на наше вратове, знамо какав укус то ствара у нашим устима. Зашто би то исто ми радили другима? Знам да неки људи гледају на "добре старе дане империје" као на славно исказивање аријевских достигнућа, али такво размишљање је засновано на неистини. Од првог дана колонијализација је била ништа више од економске авантуре експлоатисања.
Не тврдим да су храбри досељеници то осећали али су свакако то омогућили. Најгори аспект свега овога је да су у то све били умешани најбољи припадници беле расе - идеалисти који су са својим храбрим породицама превазилазили све препреке како би себи обезбедили бољи живот. Али они и њихови потомци су данас сви потиснути и под земљом, пошто их је издала влада за коју су мислили како брине о њима. Африка је најбогатији континент на свету, и све приче о доношењу цивилизације не мењају чињеницу да је похлепа била једини мотив који је инспирисао политичаре и банкаре који су стекли огроман профит захваљујући досељеницима. Шта је то донело обичним људима из земаља које су у томе учествовале?
Како је то допринело онима који су крварили и знојили си да би све то омогућили? Такви људи ништа нису добили, док до ових дана природни ресурси Африке финансијским интересима и неким Англо-елитама. Диктатори у џунглама могу се мењати сваког месеца, али ако и један од њих додирне богатство које им стоји под ногама суочиће се са западним "Чуварима мира", у кратком времену. Точак се и даље окреће ми бранимо преваранте технологијом и храброшћу. Где су част и љубав према своме ближњем у свему томе? Из свега овог закључујемо да би људи из ових нација радије прихватили Национал Социјализам него данашње владаре.
Ми само желимо најбоље свом народу, ништа више и сигурно ништа мање. Ми смо по том питању расисти а то се доста разликује од жеље за доминацијом и власти над осталима
.
Све што желимо је да се одвојимо од осталих. Верујемо у остварење органских народних заједница (нација) где се наши људи могу развијати на начин који највише одговара нашој природи. Када се ово оствари постаје небитни шта не-бели народи раде у својим земљама. Руке ће нам бити заузете радом на побољшању наших сународника и лечењем од биолошких, социјалних и економских катастрофа које су проузроковане националном корупцијом.
Права мржња постоји само када се различите етничке групе приморавају
на заједнички живот и када насиље постаје дневна појава. Ово је историјски тачно и из овога видимо да нисмо одговорни за овај хаос него смо једини који нудимо прогресивно решавање проблема мржње која је постала очигледна. Из ових разлога није могуће да пристојна особа не прихвати расну сепарацију, када му се она правилно представи. Неки од читалаца овог текста неће се сложити са оваквом перспективом. Ипак, чињеница остаје да "расизам", ако не претставља оно што је најбоље за наш народ, никада неће бити прихваћен од наших сународника пошто му недостаје идеализам на који би они реаговали. Сви се морамо запитати шта је важније наша осећања или наш заједнички циљ?
Одговор је очигледан. Истина коју сам исказао подстиче људе на размишљање, што нам даје различите могућности. Када причате о народу који многи одбацују још од детињства, они вам не верују (што није изненађење).
Понављајте 2+2=4 и они ће и даље мислити да сте лажов. Са друге стране, када им покажете да њихова схватања живота нису исправна, онда преузмите иницијативу и образујте их о нашим уверењима. Урадите то и изненадитћете се колико њих ће вас саслушати.
Национал Социјалистичка Немачка је била земља у којој су људи бринули једни о другима. Друштво забринуто за здравље, социјално добро и образовањем, вођено владом која је промовисала част, оданост и дужност. Она тако није пресдављена у медијима и зато је важно да указујете на такве лажи када год је то могуће, уместо да подржавате позицију која не представља ништа наше (као што је бела превласт каквом је они представљају).
Свима нудимо шансу да раде за добро нашег народа. Не тако што ће се жалити на друге расе него на пружање подршке јединој ствари која може спасити нашу расу и овај полудели свет.
То није расизам него НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗАМ који је био и остао једини спас за ову планету! - Steve Stain

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.